Region

Svet

Jana Todorović i Nucci viđeni zajedno posle prozivki: Da li je bilo susreta licem u lice?

Jana Todorović i treper Nucci našli su se u centru pažnje zbog zanimljive estradne priče. Evo šta se desilo nakon što su oboje viđeni na aerodromu "Nikola Tesla".

Jana Todorović i Nucci viđeni zajedno posle prozivki: Da li je bilo susreta licem u lice? Foto: Printscreen Youtube/Blic
Saznajte šta se desilo između Jane Todorović i trepera Nuccia nakon prozivki u medijima. Da li su se zaista sreli na aerodromu "Nikola Tesla"? Pročitajte najnovije informacije.Folkerka Jana Todorović i treper Nucci našli su se u centru pažnje zbog interesantne estradne priče. Naime, tokom proslave rođendana Aleksandre Mladenović, Jana je izjavila:

Vojaž, Nucci, taj stil muzike... Ja to ne pratim. Čujem ono što ćerka pusti kod nas kući... Ne znam, ne zanima me. Ako bi ćerka poželela duet sa Nućijem... Pa, ne mogu svaku želju da joj ispunim! To neka ostane samo želja! Nući neka čeka! Ja sam uvek direktna i iskrena - rekla je pevačica.

Nucci je imao svoj komentar na Janinu izjavu:

Ne znam nijednu Janinu pesmu. Ona ima svoju publiku i kao što nju ne zanima mlađa publika, tako ni mlađu populaciju ne zanima ona. Neće saradnju sa mnom, okej, neka radi nešto svoje - izjavio je Nucci na promociji albuma Tee Tairović.

Janina izjava je podigla prašinu, ali ona je pojasnila šta je zapravo mislila:

To je bilo više zezanje na Kristinin račun (moje ćerke). Nemam ništa protiv Nućija. Niti se perem. Kristina mi je mnogo zamerila i pitala "Mama, zašto si to rekla?". Pa to je izletelo zbog tebe, ne želim da ispunjavam tvoje želje. Verujem da Nućiju nije bio plan da snimimo duet, ali neka ostane tako. Nisam mislila ništa loše i želim svima sve najbolje. Nući može da mi bude dete. Nema potrebe da prozivam nekoga. Izletelo je. "Kao, ako bi Kristina poželela duet..."... Malo ste me navukli. Rekla sam... Pa ne mogu svaku želju da joj ispunim. Otišla sam, popila dve rakije i to je onda planulo... I onda je i Nucci dao neku izjavu, ali nema potrebe za stvarno - rekla je Jana Todorović.

Možda vas interesuje:
Novi dečko Milice Todorović bio zaljubljen u Lunu Đogani!


Treper Nući na promociji albuma Tee Tairović
Foto: Printscreen Youtube/Nova RS​


Jana je otkrila da li misli da se Nucci naljutio:

Ne verujem. Nije mi tako izgledalo. Dobila sam mnogo snimaka sa svih strana kada je on izjavio... Moguće da stvarno ne zna nijednu moju pesmu. Nije me povredilo, ali da mlađa generacija mene ne sluša, u to ne verujem. Deca kada slave 18. rođendan, pozovu mene da im pevam. Barem znaju "Barabar" ili "Lune, lune", tako da, nema veze, ne zameram - izjavila je pevačica nedavno.

Jana i Nucci su viđeni 16. juna na aerodromu "Nikola Tesla" u slično vreme, ali ostaje pitanje da li su se zaista sreli i pozdravili.

Možda vas interesuje:
Milica Todorović otkriva detalje iz intimnog života!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>