Ostalo

Sme�no

Nasledila milion dolara od bivšeg dečka: Pravna bitka oko nasledstva!

Otkrijte neverovatnu priču Margaret Losinger, koja je nakon 35 godina od raskida sa bivšim dečkom nasledila milion dolara. Nakon njegove smrti, pravna bitka za nasleđe eskalirala je u sudski spor sa P&G kompanijom, dok braća preminulog uporno traže pravdu.

Nasledila milion dolara od bivšeg dečka: Pravna bitka oko nasledstva! Foto: FreepikOtkrijte kako je Margaret Losinger nasledila milion dolara od svog bivšeg dečka nakon njegove smrti. Pravna bitka sa "P&G" kompanijom dodatno komplikuje situaciju.

 

Početak veze i raskid


Ova priča o Margaret Losinger, koja će naslediti milion dolara od bivšeg dečka sa kojim je raskinula pre 35 godina, izaziva veliku pažnju javnosti. Amerikanka, koja je danas u svojim 68 godina, upoznala je Džefrija Rolisona dok je još bio u dvadesetim godinama i igrao frizbi. Njih dvoje su živeli zajedno neko vreme, ali su se razišli zbog različitih vizija o budućnosti.Žena nasledila novac bivšeg dečka
Foto: Freepik
 

Penzijski fond i pravna bitka


Džefri, koji je radio u fabrici "P&G", započeo je štednju za penziju i Margaret je ostala upisana kao korisnik na njegovom penzionom fondu, iako su prekinuli vezu. Nakon Džefrijeve smrti, njegova braća su se žalila tvrdeći da kompanija nije pravovremeno obavestila Džefrija o promenama u ugovoru. Sud je ipak presudio u korist Margaret, navodeći da su obaveštenja bila jasna.

Ričard i Brajan Rolison nisu odustali i podneli su žalbu, što dodatno zaoštrava ovu neobičnu pravnu bitku oko nasledstva.

Možda vas interesuje malo zabave

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>