Region

Svet

Dragana Mirković iznenadila sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović!

Dragana Mirković i Ceca Ražnatović su godinama u napetim odnosima, ali Dragana je nedavno napravila neočekivan potez, uputivši čestitke Anastasiji Ražnatović povodom njenog venčanja.

Dragana Mirković iznenadila sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović! Foto: Printscreen Youtube/Nova RSPevačica  iznenadila je sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović, uprkos dugogodišnjoj napetosti sa Cecom. Saznajte više o njihovim nesuglasicama i reakcijama.


Pevačice Dragana Mirković i Ceca Ražnatović nisu u dobrim odnosima već decenijama, ali je Dragana sada iznenadila mnoge svojim potezom. Ona je komentarisala ispod fotografije sa venčanja Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, uputivši mladom paru čestitke.
Dragana Mirković komentariše ispod fotografije sa venčanja Anastasije Ražnatović.
Foto: Printscreen Instagram/raznatovicanastasija
Razlozi njihovih loših odnosa su često bili tema priča, a jedan incident dodatno je potvrdio napetost između njih. Na jednom novogodišnjem programu RTS-a, Dragana je rekla Ceci:

O, pa dobro veče. Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo?

Ceca je odgovorila:

Pa ne znam, ti odluči. Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo.
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj na venčanju.
Foto: Printscreen Instagram/raznatovicanastasija


Dragana je na to dodala:

Ja sam odlučila i rekla "dobro veče", a sad... Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste.

Njihove nesuglasice traju više od dve decenije, iako je Ceca ranije lepo govorila o Dragani i drugim koleginicama. U jednom intervjuu sa Ognjenom Amidžićem, Ceca je kazala:

Kada sam se ja pojavila, najveće zvezde su bile Lepa Brena, Dragana Mirković i Vesna Zmijanac. Uvek smo imale odnos pun poštovanja. Nikada mi nije smetao tuđi uspeh jer sam imala svoje ciljeve. Uvek sam se trudila da budem korektna prema ljudima.


Pročitajte još:
Mladoženja zaboravio da skine etiketu: Hit fotka iz vile Ražnatovića usijala mreže!Ceca Ražnatović daje intervju o svojim koleginicama.
Foto: Printscreen Youtube/Blic TV​


Ceca je dodala da nikada nije imala rivalitet sa drugim pevačicama:

Nikada nisu bile prljave igre, nikada se kolege nisu vređale na ružan način. Svaka ptica svojim glasom peva i dela govore o čoveku.

S druge strane, Dragana je komentarisala njihove nesuglasice iz devedesetih:

Sve datira od devedesetih kada sam doživljavala mnogo teških stvari od Cece i njene ekipe. Uvek sam birala put ćutanja i sklanjanja. Kada je Ceca bila zabranjena na televiziji zbog nekih problema, zvala me je i pohvalila me što nisam pokazivala sujetu. Posle toga, opet su se desile teške stvari s njene strane. Iako mi je teško da pričam o tome, izdržala sam sve to. Nedavno smo se srele i smatrala sam da je najnormalnije ljubazno reći nekome "dobro veče".

Ceca Ražnatović je o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bjelića nedavno rekla za Blic:

"To stvarno ne mogu da komentarišem, jer ne znam šta se dešava u nečijem životu, niti me to zanima. U svakom slučaju, uvek je pretužno kad se jedna porodica raspada. Nikome to ne želim i niko normalan to ne želi nekome. Naravno da sam uz koleginicu."

Možda vas interesuje:
Anastasija Gudelj o tajnom venčanju, životu sa Nemanjom i pobednici Zvezda Granda!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>