Region

Svet

Jelena Djoković na istom događaju sa bivšim dečkom!

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, prisustvovala je premijeri filma na kojoj je bio i njen bivši dečko, teniser Ivan Bjelica. Saznajte više o njihovom susretu.

Jelena Djoković na istom događaju sa bivšim dečkom! Screenshoot/Youtube/Gradska RTV
Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, nekada je bila u vezi sa teniserom Ivanom Bjelicom, poznatim kao Gile. Dok je još nosila prezime Ristić, Jelena je bila u kratkoj vezi sa Ivanom, ali njegovo ime se i dalje pojavljuje u medijima van sportskih rubrika.

Nakon raskida sa Jelenom, pre više od pet godina, Bjelica je započeo vezu sa glumicom Hristinom Popović. Iako nisu javno govorili o svom odnosu, 2018. godine su se pojavile glasine o njihovom raskidu kada je Hristina obrisala njihove zajedničke fotografije sa Instagrama. Ipak, kasnije su se pomirili.

Hristina i Gile često se fotografišu zajedno, a sinoć su se pojavili na premijeri animiranog filma "U mojoj glavi 2". Oni su prvi stigli na premijeru, a potom je došla i Jelena, elegantno obučena u svetloplavo odelo.

Jelena je pozirala medijima, dala kratku izjavu novinarima i zatim se uputila u salu sa organizatorima da pogleda film. Nije poznato da li je imala priliku da se sretne sa bivšim dečkom i njegovom sadašnjom partnerkom.

Možda vas nteresuje:
Zašto je Veljko Ražnatović promenio ime sinu: Odluka doneta nakon posete manastiru!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>