Region

Svet

Sloba Radanović: Povreda ruke i vidljivi podlivi!

Saznajte sve o povredi ruke poznatog pevača Slobe Radanovića, kako je do nje došlo, detalje o operaciji i reakcije na društvenim mrežama. Pogledajte fotografiju povrede i saznajte više o njegovom stanju.

Sloba Radanović: Povreda ruke i vidljivi podlivi! Foto: Printscreen Youtube/Republika TV
Sloba Radanović, poznati pevač, nedavno je doživeo povredu ruke tokom obavljanja fizičkih poslova, što je rezultiralo vidljivim podlivima na njegovoj ruci. Ova nezgoda privukla je pažnju javnosti nakon što je Sloba detalje o povredi podelio na društvenoj mreži Instagram.

Tokom nedavnih nastupa, Sloba je nosio gips na ruci, a nedavno su otkriveni novi detalji o njegovom zdravstvenom stanju. Tokom sesije odgovaranja na pitanja fanova, jedno od pitanja bilo je vezano za slikanje u Budvi sa ili bez gipsa, na šta je pevač odgovorio da će više informacija imati nakon operacije zakazane za ponedeljak.


Možda vas interesuje:
Sloba Radanović predosetio smrt svog oca!
Sloba Radanović: Povreda ruke i vidljivi podlivi - Detalji i reakcije na društvenim mrežama
Foto: Printscreen Instagram/ slobaradanovic
Na fotografiji koju je podelio, vidljivo je da Slobina ruka ima nekoliko šavova, a cela šaka je podlivima prekrivena kao posledica povrede koju je doživeo.

Ova vest je privukla pažnju javnosti i obožavalaca Slobe Radanovića, koji su izrazili zabrinutost i podršku pevaču tokom oporavka od povrede.


Možda vas interesuje:
Sloba Radanović podelio potresne scene iz zoološkog vrta!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>