Region

Svet

Zorana Mićanović i MC Stojan - kraj veze? Razlozi, snimak i reakcija na Instagramu!

Zorana Mićanović i MC Stojan su šokirali javnost kada su objavili kraj svoje veze nakon kontroverznog snimka na Instagramu. Pevačica je odlučila da stavi tačku na njihovu romansu nakon što je reper snimljen u društvu drugih devojaka na plaži tokom putovanja na Kipar. 

Zorana Mićanović i MC Stojan - kraj veze? Razlozi, snimak i reakcija na Instagramu! Foto: Printscreen Youtube/Hype
Zorana Mićanović i MC Stojan su stavili tačku na svoju vezu nakon što je pevačica dobila snimak na kom je reper okružen devojkama na plaži tokom putovanja na Kipar sa prijateljima. Iako su bili razdvojeni neko vreme, Zorana je na Instagramu objavila snimak sa Stojanom koji se zabavlja sa devojkama, uz poruku da više nisu u vezi.

Stojan se oglasio na svojoj priči na Instagramu, izražavajući nezadovoljstvo što se Zorana ne javlja na telefon, dok je ona javno objavila da su prekinuli i zahvalila se.

Zorana Mićanović objavljuje vest o raskidu na Instagramu
Foto: Printscreen Instagram/zoranamicanovic
Osim toga, na društvenim mrežama se pojavila prepiska koju je jedna korisnica objavila, tvrdeći da joj je MC Stojan slao poruke, što je dodatno navelo na sumnju da je možda varao Zoranu. Ova situacija izazvala je brojne komentare i spekulacije među njihovim pratiocima.

Možda vas interesuje:
Bane Bojanić o bankrotu i Saši Popoviću: Nisam video ni dinar od svih miliona pregleda!Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>