Region

Svet

Toni Bijelić imao aferu sa ovom pevačicom? Dragani je stigla poruka!

Dragana Mirković i Toni Bijelić su bili ključni u promociji Sandre Afrike na televiziji. Uložili su znatna sredstva kako bi je reklamirali, koristeći sav novac koji je Sandra zarađivala na nastupima za tu svrhu.

 Toni Bijelić imao aferu sa ovom pevačicom? Dragani je stigla poruka! Foto: Instagram printscreen/draganamirkovic



Sandra se seća kako je, uprkos spremnosti da plati, mnogi odbijali da je podrže i reklamiraju.

Zahvalna je Dragani Mirković na podršci koju joj je pružila na početku njene karijere. Međutim, njihov odnos je bio skoro uništen zbog jedne situacije. Jedna Sandrina koleginica je bila ljubomorna na njene uspehe i punjenje klubova svakog vikenda, pa je u njoj videla konkurenciju. Kada je primetila redovne reklame na Draganinoj televiziji koje su promovisale Sandrine nastupe, dobila je sumnju.

Odlučila je da pošalje Dragani mejl tvrdeći da njen suprug Toni Bijelić ima aferu sa Sandrom Afrikom. Sandra je odmah reagovala, objašnjavajući Dragani da to nije istina i da ne zna ko stoji iza ovih lažnih optužbi.



- Dragana i ja smo bile u divnom odnosu. Tada nisi imao ni gde da se reklamiraš. Na početku karijere mene niko nije zvao, a jedino je ona bila tu. Dobrih pet-šest godina sam ja njoj mesečno odnosila baš dosta para. Svakog meseca, sve što sam zaradila sam davala njoj. Ostavljala sam koliko nam treba za kiriju i za troškove, a sve ostalo smo davali za reklamu, pesme i spotove. Dragana i ja smo u divnim odnosima, poštujem i nju i njenu sestru - rekla je Sandra u "Informerovom podkastu".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>