Region

Svet

Nakon 40 godina karijere, Lepoj Breni ovaj deo posla najteže pada

Lepa Brena, ikona muzičke scene, koja je obeležila generacije svojim nezaboravnim hitovima, sada deli intimne detalje iz svoje četvorodecenijske karijere. 

Nakon 40 godina karijere, Lepoj Breni ovaj deo posla najteže pada Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U nedavnom gostovanju u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi", otkriva da, uprkos ogromnom uspehu i ljubavi koju dobija od publike širom sveta, postoje aspekti njenog posla koji i dalje izazivaju nelagodu.

Šminkanje i priprema za nastupe, kao i fotografisanje, su rituali koje mnoge zvezde obožavaju, ali za Brenu su postali teret koji je teško podnositi.

 "Iskreno, to šminkanje, sedenje na stolici dok me sređuju, dok mi nameštaju frizuru... Isto važi i za fotografisanje. To je jedino što ne volim u ovom poslu. Ne volim da poziram, dosadi mi brzo", priznaje Lepa Brena.

Sa punih 42 godine karijere iza sebe, Brena se suočava sa izazovom zadržavanja energije i svežine na snimcima i fotografijama. 



"Te energije koju ostavimo na snimku ili fotki, taj momenat je bitan. Trudim se da za moju publiku bude sjajan", ističe pevačica. Ipak, iako je spremna da pruži svoj maksimum za vernu publiku, Brena priznaje da ima određene nesuglasice sa fotografima. "Imam ponekad problem sa fotografima. Biram da radim sa najboljima i gledam da me fotošopiraju, da se vidi da imam 60 godina, ali da sam malo negovana. Ne možemo pobeći od naših godina", zaključuje Lepa Brena, iskreno deleći svoje stavove o lepoti, starenju i izazovima u svetu zabave.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>