Region

Svet

Mirjana Karanović o usamljenosti: Bilo me je stid i imala sam strah!

Mirjana Karanović, poznata glumica čija je karijera prožeta izvanrednim umetničkim dostignućima, retko kada otvara vrata svog privatnog života javnosti.

Mirjana Karanović o usamljenosti: Bilo me je stid i imala sam strah! Foto: YouTube printscreen/Prva TVMeđutim, u nedavnom gostovanju u emisiji kod Andrije Miloševića, odlučila je da podeli intimnu stranu svoje svakodnevice – borbu sa usamljenošću.

Uz iskrenost koja je karakteriše i na sceni i van nje, Mirjana je otvorila dušu i podelila kako se suočava sa ovim izazovom. 

"Osećaš se često usamljeno u životu, ali ja sam naučila jednu stvar. Kada god se tako osećam, ja zovem nekoga. Ranije me je bilo sramota da uopšte priznam da sam sama i uplašena. To je taj balkanski mentalitet: 'Budi jak, budi čvrst, nemoj nikome da pokažeš'. Ali, onda sam naučila da samo jaki ljudi traže pomoć. I zapravo, to je znak snage. Tada shvatiš ko su ti pravi prijatelji" - rekla je Mirjana Karanović u emisiji kod Andrije Miloševića.Ovaj iskreni razgovor sa Andrijom Miloševićem nije samo otkrio ličnu borbu slavne glumice, već je istovremeno pokazao važnost otvorenog razgovora o mentalnom zdravlju i emocionalnim izazovima sa kojima se suočavamo

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>