Ostalo

Sme�no

KLS kaznila Željka Obradovića: Moguć izostanak cele sezone!

Željko Obradović i Luka Vulikić suspendovani zbog povlačenja Partizana sa terena tokom meča protiv Crvene zvezde.

KLS kaznila Željka Obradovića: Moguć izostanak cele sezone! Foto: Printscreen Youtube/Butasport.rsKošarkaška liga Srbije (KLS) suspendovala je trenera Partizana, Željka Obradovića, na četiri utakmice zbog povlačenja tima sa terena u finalnom meču sa Crvenom zvezdom. Ovu informaciju prenosi "Sport klub".

Nakon pobede Crvene zvezde u prvom meču finala sa rezultatom 89:88, došlo je do prekida utakmice u "Beogradskoj areni" tokom 23. minuta zbog ubacivanja predmeta na teren i uvreda sa tribina. Sudije su zatražile da se tribine isprazne, što je izazvalo dug prekid nakon kojeg su košarkaši Partizana napustili teren.


Željko Obradović suspenzija
Foto: Printscreen Youtube/Sportsko popodne


Igrači Crvene zvezde, koji su se prvi povukli sa terena, vratili su se kasnije, dok igrači Partizana nisu bili prisutni ni nakon 15 minuta, što je rezultiralo time da je Crvena zvezda zvanično postala šampion Srbije.

Zbog ove suspenzije, Željko Obradović bi mogao da propusti celu narednu sezonu u domaćem prvenstvu, ukoliko format Superlige ostane isti. Ista kazna izrečena je i tim menadžeru Partizana, Luki Vulikiću.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>