Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Prva generacija se ponovo okuplja, proslavljaju značajan jubilej!

Pobednik prve sezone Zvezde Granda, Bane Mojićević, pojavio se sinoć u jednom prestoničkom hotelu, gde je došao da podrži svoju koleginicu Tanju Savić, koja je predstavila novi album.

Zvezde Granda: Prva generacija se ponovo okuplja, proslavljaju značajan jubilej! Foto: YouTube printscreen/Pink TVPrijateljstvo među njima traje 20 godina, a za portal Srbije danas, Bane je otkrio da bi jako voleo da se prva postava Zvezda Granda ponovo okupi, jer proslavljaju značajan jubilej:

- Voleo bih da se spojimo, značajan je ovo jubilej za nas. Na kraju krajeva, i mi iz ekipe da se okupimo, ako već ne može da se organizuje. 

Bane dodaje i da je srećno zakljubljen, kao i da planira album.

- Ovo je najlepši povod za druženje. Kada ja budem pravio, družićemo se isto. Prikupljam pesme, planiram nešto sledeće godine. Kako ću to promovisati, ne znam još uvek. Biće album svakako. Drago mi je što se ta moda vratila, i što je mnogo mojih kolega i prijatelja izbacilo svašta kvalitetno. Tanja je moja sestra, moja draga prijateljica, i rekao sam joj da iako imam svirku noćas, moram da dodđem da je poljubim. Došao sam punog srca noćas - rekao je Mojićević. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>