Zadruga

Parovi

U KOMI JE! Viki Mitrović doživela tešku saobraćajnu nesreću, porodica u šoku!

Viktorija Viki Mitrović, bivša učesnica rijalitija 'Zadruga', doživela je tešku saobraćajnu nesreću i nalazi se u komi. Porodica i prijatelji nisu obavešteni o njenom stanju.

U KOMI JE! Viki Mitrović doživela tešku saobraćajnu nesreću, porodica u šoku! Foto: Printscreen Youtube/BlicVest o teškoj saobraćajnoj nesreći Viktorije Viki Mitrović, bivše učesnice rijalitija "Zadruga", sinoć na putu iz Ljubljane ka Beogradu, šokirala je javnost.

Viktorija je bila u automobilu sa svojim partnerom kada se nesreća dogodila. Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa njenom bakom Reginom, ali se na telefon javila Viktorijina tetka Berta.

Berta je otkrila da Viktorijini baka i deda nisu obavešteni o nesreći, niti ih je iko iz bolnice kontaktirao. "Niko nas nije zvao. Nismo upućeni uopšte u to šta je sa Viki. Baba i deda ne znaju ništa, oni su na poslu i dolaze tek uveče," izjavila je Berta za Pink.
Saobraćajna nesreća na putu iz Ljubljane ka Beogradu
Foto: Printscreen Youtube/Srbija DanasPotom se oglasila i baka Regina. "Ne znam ništa. Niko mi ništa nije javio. Viktorija se ne javlja na telefon. Apsolutno ništa ne znam šta se sa njom desilo," rekla je vidno uznemirena Regina za Blic.

Prva koja je obavestila medije o nemilom događaju bila je Viktorijina prijateljica Kleopatra. "Sve što sam znala, rekla sam vam! Trenutno je u komi, na intenzivnoj nezi. Porodica je upućena koliko i ja. Ako saznam nove detalje, javiću vam. Sada mi je jako teško," izjavila je Kleopatra.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>