Zadruga

Parovi

Aleksandra Nikolić o roditeljstvu i budućim planovima: Filip i ja ćemo živeti u Hrvatskoj!

Aleksandra Nikolić otkriva kako se snašla u ulozi majke, kakvi su joj planovi sa Filipom Carem i zašto će živeti u Hrvatskoj. Pročitajte više o njenom životu nakon porođaja.

Aleksandra Nikolić o roditeljstvu i budućim planovima: Filip i ja ćemo živeti u Hrvatskoj! Foto: Printscreen Youtube/Hype TVPobednica "Zadruge 6," Aleksandra Nikolić, koja je pre dva meseca rodila ćerku Leonu, uživa u čarima roditeljstva. Prvi put se pojavila u javnosti nakon porođaja, blistajući u kratkoj beloj haljini.

"Super sam, ništa se nije promenilo osim što sam postala mama pre mesec i po dana. Leona je divna, ništa mi nije teško. Dala mi je novu snagu i volju za životom. Kad god pomislim da ne mogu dalje, pogledam je i shvatim da je ona moj razlog za borbu," rekla je Aleksandra.

Aleksandrina majka joj pruža najveću pomoć oko male Leone. "Mama je ta koja je razmazila, ali ne bunim se jer dete treba da bude okruženo ljubavlju. Ovo je najlepši deo mog života i vidite koliko sam srećna i zadovoljna," dodala je.

Promenila je boju kose zbog oštećenja, ali je zadovoljna promenom. "Nove promene ne planiram, sada sam se uhvatila u koštac sa svim što dete donosi i sve ide kako treba."

Aleksandra je podelila i kako su izgledale prve nedelje nakon porođaja. "Prvih nekoliko dana bilo je teško, bila sam u šoku. Imala sam teži porođaj i mislila sam da se neću snaći. Ali, vremenom je sve postalo rutinski. Sada je sve lakše," priznala je ona.


"Želim da Leona bude moja najbolja drugarica, da može da mi se poveri. Biću kul mama," rekla je Aleksandra. Iako je bila emotivna na početku, sada je smirenija.

O odnosu sa Filipom Carem, Aleksandra je rekla: "U odličnim smo odnosima. Naša ćerkica nas je dosta promenila. Sada smo odrasli ljudi, roditelji, i moramo da budemo odgovorni. Planiramo da živimo zajedno u Hrvatskoj. Filip je divan tata, stalno mi piše i brine se. Sve što objavljuje na Instagramu o Leoni je istinito."

Aleksandra je dodala da trenutno ne planira drugo dete i da nema konkretne planove za budućnost. "Sve što sam planirala, krenulo je naopako, pa sada ne planiram ništa. Fokusirana sam na sadašnjost i na svoju porodicu," zaključila je za "Blic."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>