Zadruga

Parovi

Bivša učesnica Zadruge Viktorija Viki Mitrović u komi nakon teške saobraćajne nesreće

Bivša učesnica Zadruge, Viktorija Viki Mitrović, doživela tešku saobraćajnu nesreću sa dečkom na putu Ljubljana - Beograd

Bivša učesnica Zadruge Viktorija Viki Mitrović u komi nakon teške saobraćajne nesreće Foto: YouTube printscreen/Pink TVBivša učesnica popularnog rijalitija "Zadruga", Viktorija Viki Mitrović, doživela je tešku saobraćajnu nesreću dok je putovala sa svojim dečkom na putu Ljubljana - Beograd.

Automobil u kome su se nalazili sudario se sa autobusom, a posledice nesreće bile su katastrofalne. Viki je zadobila povrede opasne po život zbog kojih se trenutno nalazi u komi.Ova tragična vest potresla je mnoge, a detalje o njenom stanju za Pink.rs otkrila je njena najbolja drugarica, Kleopatra.

"Trenutno je u komi, na intenzivnoj nezi. Porodica je upućena koliko i ja. Ako saznam nove detalje, javiću vam. Sada mi je jako teško," rekla je Kleopatra.

Nesreća se dogodila pod nejasnim okolnostima, a nadležni organi istražuju tačan uzrok sudara. Udarac je bio toliko snažan da su vatrogasci morali da intervenišu kako bi izvukli povređene iz automobila.

Viki i njen dečko su hitno prebačeni u najbližu bolnicu gde im je ukazana prva pomoć. Dok je njen dečko prošao sa lakšim povredama, Viki je pretrpela ozbiljne povrede glave i tela, te je odmah smeštena na odeljenje intenzivne nege.

Viki Mitrović, poznata po svom učešću u rijalitiju "Zadruga", stekla je veliki broj obožavalaca koji su potreseni ovom vešću. Njeni prijatelji, porodica i fanovi mole se za njeno zdravlje i nadaju se najboljem ishodu.

Na društvenim mrežama mnogi su izrazili svoju podršku i podelili reči utehe za Viki i njene najbliže.

Vest o nesreći brzo se proširila, izazvavši šok i tugu među onima koji su je poznavali i pratili njenu karijeru. Njena drugarica Kleopatra, koja je bila uz nju kroz mnoge životne izazove, izrazila je duboku zabrinutost i tugu zbog trenutne situacije.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>