Region

Svet

Ceca Ražnatović u zagrljaju najpoželjnijeg muškarca! (FOTO)

Ceca Ražnatović iznenadila je svoje obožavaoce kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa jednim od najpoželjnijih muškaraca na našoj estradi - Željkom Joksimovićem.

Ceca Ražnatović u zagrljaju najpoželjnijeg muškarca! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVOva slika je odmah izazvala lavinu reakcija, a fanovi su oduševljeni zbog njihovog zajedničkog pojavljivanja.

Na fotografiji, koja je u kratkom roku prikupila hiljade lajkova, Ceca i Željko su u prisnom zagrljaju, oboje nasmejani i očigledno srećni zbog saradnje. Njih dvoje već neko vreme najavljuju duet, a sada su konačno potvrdili da je pesma spremna za premijeru.

"Da li ste spremni? Lane, da li je duet spreman?" - napisala je Ceca u opisu fotografije, izazivajući buru uzbuđenja među svojim pratiocima, dok se i Željko odmah oglasio i dodao:

"Ceki, sve je spremno, polećemo" - dodao je popularni kantautor.

Komentari su se nizali jedan za drugim, a obožavaoci su izrazili svoje oduševljenje i nestrpljenje da čuju novu pesmu.

Njihova saradnja nije samo muzički događaj, već i spoj dve ogromne muzičke zvezde koje su godinama unazad dominirale domaćom scenom. Ceca i Željko, oba vrhunska vokalna umetnika, obećavaju hit koji će osvojiti publiku svih generacija.Mnogi veruju da će ovaj duet biti jedan od najvećih muzičkih događaja godine, a očekivanja su ogromna. Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju premijeru pesme i nadaju se da će Ceca i Željko nastaviti saradnju i u budućnosti.

Ostaje nam da vidimo kakav će efekat ovaj duet imati na muzičku scenu, ali jedno je sigurno - Ceca Ražnatović i Željko Joksimović već sada imaju pesmu koja će se dugo slušati i pamtiti.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>