Zvezde Granda

Parovi

Ko je suprug pobednice Zvezda Granda: Šejla Zonić otkriva najveću podršku svog uspeha!

U maju 2022. godine, Šejla Zonić i njen suprug Armin izgovorili su sudbonosno "da" na velikom slavlju. Pobednica "Zvezda Granda", često ističe koliko je njen suprug zaslužan za njen uspeh. Otkrivamo ko je čovek koji je osvojio njeno srce i kako je postao njena najveća podrška.

Ko je suprug pobednice Zvezda Granda: Šejla Zonić otkriva najveću podršku svog uspeha! Foto: Printscreen Youtube/Grand Online
Saznajte ko je suprug Šejle Zonić, pobednice "Zvezda Granda", i čime se bavi. Šejla Zonić otkriva kako joj je Armin, policajac i PR stručnjak, bio najveća podrška na putu ka uspehu.

 

Ko je suprug pobednice "Zvezda Granda" i čime se bavi: On je Šejli Zonić bio najveća podrška


U maju 2022. godine, Šejla Zonić i njen suprug Armin izgovorili su sudbonosno "da" na velikom slavlju koje je okupilo porodicu, prijatelje i kolege. Šejla Zonić, poznata kao pobednica "Zvezda Granda" i "bosanska Adel", često ističe koliko je njen suprug Armin zaslužan za njen uspeh. Kada je Šejla proglašena pobednicom "Zvezda Granda", Armin je bio na ivici suza od sreće!

Šejla je osvojila srca publike i žirija sa impresivnih 132.014 glasova od ukupno 529.000, a tokom takmičenja joj je mentor bila Svetlana Ražnatović Ceca. U finale takmičenja ušlo je 20 kandidata, a u superfinalu su se našli Miki Sekulovski, Šejla Zonić i Andrijana Petrušovska. Pobednica "Zvezda Granda" dobila je statuu, pesmu, automobil i kompletan marketinški paket. Tim menadžera će se pobrinuti za njene nastupe i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama. Pored Šejle, za ovaj uspeh zaslužan je i njen suprug Armin, kako sama kaže.

Armin, Šejlin suprug, već dugo uživa u ljubavi sa njom, a venčali su se u maju 2022. godine na velikom venčanju. Malo je poznato da je Šejlin suprug policajac u Tuzli, i ponosno nosi uniformu više od deset godina.


"Svaka kreativnost je dobrodošla u životu. Pomaže nam da budemo ono što jesmo. Od svoje devetnaeste godine nosim uniformu koja ne dozvoljava kreativnost. Imam dvanaest godina radnog staža u policiji," otkrio je Armin na društvenim mrežama. Pre tri godine je završio fakultet, pa se danas bavi i PR-om i marketingom.

"Zbog milion hirova nisam završio fakultet ranije," priznao je Šejlin muž Armin, koji je veliki ljubitelj adrenalina, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama. Osim putovanja, strastveno se bavi jahanjem, vožnjom motora i kvadova, kao i sportom.

"Kad ja počnem da čistim po kući, sve bakterije ubijem, tako da verovatno jesam 'Mica ubica' i kod kuće. Dok ja čistim, suprug uživa," našalila se Šejla u intervjuu za Grand. Na pitanje da li je savetuje kada su u pitanju nastupi, njen muž je odgovorio: "Ja sam i kritičar i podrška, ali osnov svake podrške je konstruktivna kritika. Kakav je to bračni par gde nema zvocanja, sa obe strane naravno?!" 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>