Style

Ljubav

Anastasia Karanikolau: Bikini koji je izazvao polemike - Šta je istina o njenom telu?

Pročitajte o modnom izboru Anastasie Karanikolau koji je izazvao mnogo spekulacija. Da li su operacije deo njenog savršenog izgleda? Saznajte više!

Anastasia Karanikolau: Bikini koji je izazvao polemike - Šta je istina o njenom telu? Foto: Printscreen Youtube/Anastasia Karanikolau
Anastasia Karanikolau, poznatija kao Stejsi, iznenadila je mnoge svojim izborom bikinija koji je postao predmet rasprave. Da li je tajna njenog savršenog tela u estetskim operacijama? Otkrijte više o ovoj popularnoj influenserk i njenom modnom izboru koji je postao hit.


Ona je privukla pažnju kada je obukla ovaj bikini, izazivajući spekulacije da je imala estetsku operaciju na grudima. Bikini je postao popularan zbog svog kroja koji čvrsto drži sve na svom mestu, što žene posebno cene.

Anastasia Karanikolau, poznata i kao Stejsi, je influenserka koja često provodi vreme sa Kajli Džener. Ona je jedna od najpoznatijih influenserkama u Americi, čije objave često završe na naslovnim stranama tabloida.

Tokom odmora, Anastasia je fotografisana u ovom bikiniju, koji je postao hit u prodavnicama. Gornji deo bikinija je sličan klasičnom brushalteru, pružajući podršku grudima i čvrsto ih držeći na mestu, dok su donje gaćice oštro sečene i prijanjaju uz pozadinu.Anastasia Karanikolau - bikini - influenserka
Foto: Printscreen Youtube/Anastasia KaranikolauAnastasia je ćerka grčkog tajkuna, rođena i odrasla u Los Anđelesu. Postala je poznata kao dugogodišnja prijateljica Kajli Džener, koja je takođe poznata po svom uticaju na društvenim mrežama. Obe su počele da zarađuju promovišući svoje telo na društvenim mrežama, a mnogi spekulišu da je Anastasia prošla kroz nekoliko estetskih operacija kako bi postigla savršen izgled.

Fotografije jasno pokazuju da je Anastasia možda imala operacije na zadnjici, što je izazvalo dodatne spekulacije. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>