Region

Svet

Naša pevačica na sahrani oca saznala da je ostala bez još jednog člana porodice

Naša pevačica u kratkom vremenskom periodu je doživela dva velika gubitka, a sada se prvi put nakon porodičnih tragedija oglasila za medije.

Naša pevačica na sahrani oca saznala da je ostala bez još jednog člana porodice Foto: YouTube printscreen/Dijana JankovicDijana Janković, poznatija kao Didi J, pre izvesnog vremena podelila je sa svojim obožavaocima da je ostala bez oca, ali na dan sahrane njenoh tate, saznala je i da joj je umrla baka sa majčine strane, koju je jako volela i bila vezana za nju.

Dijana se nakon svih loših stvari koje su joj se desile oglasila i otkrila kako se oseća.- Za mene su ovo teški dani. Najteže pada gubitak članova porodice. Tačno je da mi je baka sa majčine strane preminula kad sam sahranjivala oca. Mnogo je sve to tužno. S jedne strane se radujete životu, uspesima koje sam ja uvek najpre delila sa svojima, a onda se jednog dana probudite zavijeni u crno. I otac i baka su otišli prerano za mene. Voljeni nikad ne umiru, ali jako mi nedostaju - rekla je Didi za "Kurir". 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>