Region

Svet

Milica Pavlović oduševila izvođenjem pesme Srce porodično - Dozvola porodice Kovač!

Nakon što je Milica Pavlović izvela pesmu "Srce porodično" na koncertu u beogradskoj Areni, izazvala je snažne emocije kod publike i dobila apsolutne simpatije.

Milica Pavlović oduševila izvođenjem pesme Srce porodično - Dozvola porodice Kovač! Foto: Printscreen Youtube/Senorita MusicaMilica Pavlović izazvala je snažne emocije izvođenjem pesme 'Srce porodično' u beogradskoj Areni. Pročitajte kako je porodica Kovač reagovala i zašto je ova pesma dobila novi život.


Nakon što je Milica Pavlović 23. decembra 2023. godine, tokom koncerta u beogradskoj Areni, izvela pesmu "Srce porodično", izazvala je snažne emocije kod publike, koja je gotovo cela plakala. Milica je dobila ogromne simpatije javnosti, a pozitivni komentari ne prestaju da se nižu.

Mnogi su se pitali da li je Milica dobila dozvolu porodice Kornelija Kovača, autora ove pesme, za izvođenje. Istina je da su Aleksandra i Kristina Kovač, naslednice Kornelija Kovača, dale dozvolu Milici da izvede i objavi ovu pesmu na svojim muzičkim platformama.

Pesme mog oca Kornelija su promenile istoriju naše muzike i kulture, postale su deo našeg kolektivnog DNK. Jedna od tih pesama je i "Srce porodično", koju je moj otac komponovao za TV seriju "Porodično blago". Sada, kroz Miličinu emotivnu interpretaciju, pesma je dobila novi život i mladu publiku koja je voli i peva - izjavila je Aleksandra za naš portal.Foto: Printscreen Youtube/Senorita Musica


Aleksandra je dodala da je i sama emotivno doživela Miličino izvođenje.

Znam koliko Milici ova pesma znači i raduje me što ju je izvela na svom koncertu u Areni. Bilo je dirljivo čuti koliko snage i ljubavi je unela u svaku reč, stih i melodiju - zaključila je Aleksandra Kovač.

Publika će imati priliku da čuje ovu pesmu u Miličinom izvođenju na njenim predstojećim koncertima u okviru turneje "Lav" - 15. juna u Novom Sadu, a 21. juna u Zagrebačkoj Areni.

Podsetimo, pesmu "Srce porodično" u originalu izvodi Željko Samardžić. Milica je dozvolu za interpretaciju ove pesme dobila i od autorke teksta Ljiljane Pavić, supruge legendarnog Siniše Pavića.


Možda vas interesuje:
Istine i prevare: Skandali naše javne scene otkrivaju dublje slojeve brakova! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>