Region

Svet

Bivša plesačica Jelene Karleuše otkrila sve detalje saradnje!

Jelena Dimitrijević, voditeljka i bivša plesačica Jelene Karleuše, iznela je detalje saradnje sa popularnom pevačicom.

Bivša plesačica Jelene Karleuše otkrila sve detalje saradnje! Foto: YouTube printscreen/Prva TVPoznate dame dugo su bile centar medijske pažnjem jer su se njihove anegdote iz frizerskkog salona često prepričavale.

- Mi smo se često sretale kod naše frizerke, ona mi je tamo često pravila smicalice, crtala mi brkove, to je sve posle završilo i u novinama - ispričala je voditeljka "Grand magazina".

Jelena Dimitrijević svojevremeno je bila plesačica Jelene Karleuše na prvom koncertu u Areni- Ljudi ne znaju, ja sam završila baletsku školu "Lujo Davčo", smer narodne igre i tradicionalno pevanje, tako da sam završivši tu školu stekla umeće igre. Otišla sam na audiciju kod Jelene Karleuše, tražila je igrače za koncert u Areni, meni je to bilo zaista oduševljenje kao mladoj devojci. Biti u Areni pored takve, svetske zvezde, kojoj nastupi i koncerti izgledaju poput nastupa Bijonse, Dženifer Lopez.... Naravno da je san svagog igrača da bude deo tako nečega. Bilo je više od 500 prijavljenih i ja sam prošla čini mi se 15 -20 žena i isto toliko muškaraca. To je bilo fenomenalno iskustvo - ispričala je voditeljka  za Svetski radio.

- Jelena je jedna prirodna osoba. Na sve probe je dolazila bez šminke u trenerci i moram da kažem najlepša bez šminke - priča Jelena i otkriva kako se diva ponaša prema igračima: 

- Ona se ponašala kao jedna od nas, kao da je plesač, kao da to nije Jelena Karleuša, uvek pozitivna, uvek nasmejana, veoma duhovita, vrlo vredna, ona je toliko radila na svim koreografijama, ona dok nešto ne nauči ona nije odustajala -kazala je i dodaje: 

- Moje pofesionlano iskustvo sa njom je fenomenalno, ona je tačna, vredna, istrajna, profesionalna, a i privatno smatram da je ona jedno fantastično biće, hrabro, a nežno u isto vreme. Imamo super odnos i kad god se setimo pozdravimo se. Na žalost ona je prošla mnogo loših stvari, čini mi se bez razloga -zaključila je za Svetski radio.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>