Ostalo

Sme�no

Važno je otići sa stilom: Nezaboravne poslednje reči slavnih ličnosti!

Kako želite da vas svet pamti? Mnoge poznate ličnosti su ostavile neizbrisiv trag svojim delima i načinom života, a neke od njih su se odlučile da odu sa stilom. Evo poslednjih reči nekih od najpoznatijih ljudi u istoriji.

Važno je otići sa stilom: Nezaboravne poslednje reči slavnih ličnosti! Foto: Kreirano uz pomoć Copilot-a
Otkrijte poslednje reči najpoznatijih slavnih ličnosti kroz istoriju. Pročitajte šta su rekli Koko Šanel, Sigmund Frojd, Džon Vejn, Volt Dizni i mnogi drugi pre nego što su napustili ovaj svet.
 

Važno je otići sa stilom: Nezaboravne poslednje reči slavnih ličnosti
Koko Šanel
Poznata francuska dizajnerka Koko Šanel živela je elegantno, a tako je i otišla. Njene poslednje reči bile su: "Dakle, ovako se umire."

Sigmund Frojd
Otac psihoanalize, Sigmund Frojd, do samog kraja nije mogao da se odvoji od analize. Umirući od raka, odlučio je da mu lekari olakšaju bol smrtonosnom dozom morfijuma. Pre smrti, izjavio je: "Ovo je besmisleno! Besmisleno!"

Džon Vejn
Džon Vejn, poznat po svojoj dobrodušnosti, odlučio je da ode kao junak iz svojih filmova. Okrenuo se prema svojoj supruzi, koja je bila pored njega, i rekao: "Naravno da znam ko si ti. Ti si moja devojčica. Volim te."

Volt Dizni
Poslednje reči tvorca Mikija Mausa, Volta Diznija, ostale su zagonetka. Na samrti, napisao je ime "Kurt Rasel". Ovu priču je potvrdio i sam glumac Kurt Rasel, koji je tada bio dete i radio za Dizni studio.

Gručo Marks
Gručo Marks, poznati komičar, umro je od upale pluća. Njegove poslednje reči bile su: "Ovakav život nema smisla."


Možda vas interesuje:
Najstarija narodna verovanja koja Srbi strogo poštuju!Slavne ličnosti- poslednje reči
Foto: Kreirano uz pomoć Copilot-a​


Čiko Marks
Njegov brat, Čiko, bio je još duhovitiji. Pre smrti, rekao je svojoj supruzi: "Upamti, draga, ne zaboravi šta sam ti rekao. U moj kovčeg stavi špil karata, štap za golf i neku lepu plavušu."

Čarli Čaplin
Komičar Čarli Čaplin otišao je sa šalom na usnama. Kada mu je sveštenik rekao: "Neka se Bog smiluje tvojoj duši," Čaplin je odgovorio: "Zašto da ne? Na kraju krajeva, ona pripada njemu."

Erol Flin
Australijski glumac Erol Flin, poznat po avanturama na ekranu, umro je od ciroze jetre. Njegove poslednje reči bile su: "Đavolski sam se dobro zabavljao i uživao u svakom trenutku."

Elvis Prisli
Kralj rokenrola, Elvis Prisli, umro je u kupatilu svog imanja Grejslend. Njegove poslednje reči bile su: "Idem u kupatilo da čitam."

Ove reči ostaju kao večita uspomena na njihove živote, dajući nam uvid u njihove ličnosti i poslednje trenutke.

Možda vas interesuje:
Svetski dan okeana: Zašto je toliko važan!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/istorijski zabavnik


>