Svet

Region

Peaky Blinders film: Vraća se Tommy Shelby!

Peaky Blinders film, uskoro počinje sa snimanjem, a irska filmska zvezda, čije je glumačko umeće već nagrađeno brojnim priznanjima, ponovo će se naći u centru pažnje, ovaj put kao legendarni lik  Tommy-a Shelby-a.

Peaky Blinders film: Vraća se Tommy Shelby! Foto: YouTube printscreen/Doctor Faustus



Ovaj poznati glumac ne samo da će tumačiti ulogu Shelby-a, već će biti i deo produkcije dugo očekivanog fila

Nakon sjajnog nastupa u ulozi J. Roberta Oppenheimer-a u filmu "Oppenheimer", za koji je osvojio Oskara 2023. godine, ovaj talentovani glumac pridružuje se ekipi filma "Peaky Blinders", čiji su fanovi s nestrpljenjem čekali zvaničnu potvrdu snimanja.

Porodica Shelby potvrdila je da će se vratiti na naše ekrane, ovaj put kao deo filma, što je dodatno podiglo uzbuđenje među fanovima.

Film "Peaky Blinders" režiraće Tom Harper, a iako još uvek nema zvaničnog imena za filmsku verziju, obožavaoci serije već jedva čekaju da saznaju više detalja.

Stephen Knight, tvorac serije, već je napisao scenario za film, otkrivši u martu da će se radnja filma nastaviti sa Shelby-em.

Ova vest izazvala je veliku radost među obožavaocima, koji su s nestrpljenjem čekali zeleno svetlo studija.

Detalji o ostalim glumcima i radnji još uvek su misterija, iako su se šuškale glasine da će se radnja odvijati tokom Drugog svetskog rata.

U razgovoru za Deadline, Murphy je izjavio: "Izgleda da Tommy Shelby nije završio sa mnom. Veoma je zadovoljstvo ponovo sarađivati sa Stephenom Knightom i Tomom Harperom na filmskoj verziji Peaky Blindersa. Ovo je za fanove."



Harper, koji je režirao poslednji deo prve sezone serije, rekao je: "Kada sam prvi put režirao Peaky Blinders pre više od 10 godina, nismo znali šta će serija postati, ali smo znali da postoji nešto u alhemiji glumačke ekipe i pisanja koje je delovalo eksplozivno.

"Peaky je oduvek bila priča o porodici - i zato je neverovatno uzbudljivo ponovo se udružiti sa Stevom i Silinom kako bismo film prikazali publici širom sveta na Netflixu."

Knight je dodao: "Iskreno sam uzbuđen što će se ovaj film dogoditi. Biće to eksplozivno poglavlje u priči Peaky Blinders. Nema ograničenja. Pun Peaky Blinders u ratu."

Kreator serije ranije je izjavio da će se film održati, ubrzo nakon što je Murphyju čestitao na Oskaru, rekavši da "zaslužuje sve što dobije".

Govoreći o filmu u to vreme, rekao je: "On se definitivno vraća po njega. Snimamo ga u septembru odmah niz put u Digbetu" - zaključio je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>