Svet

Region

Bruce Willis: Bitka sa demencijom i nova dijagnoza

Saznajte više o bitci Brucea Willisa sa demencijom, podršci porodice i njegovim legendarnim ulogama, uključujući i seriju Moonlighting.

Bruce Willis: Bitka sa demencijom i nova dijagnoza Foto: YouTube printscreen/Conan Obrien



„Kada ste s njim, znate da je on Bruce Willis i zahvalni ste što je tu, ali radost života je nestala.”

Porodica Brucea Willisa izjavila je prošlog marta da se glumac povlači iz javnostii nakon  što mu je dijagnostifikovana afazije. Skoro godinu dana kasnije, postavljena mu je konkretnija dijagnoza: frontotemporalna demencija.

Moonlighting i sećanje na zlatne dane

Moonlighting, Willisova ABC serija iz kasnih 80-ih, sada je dostupna za strimovanje na Hulu. Glumac je bio veoma uzbuđen što će svet ponovo doživeti šou na strimingu, rekao je kreator Moonlightinga Glenn Gordon Caron. „Proces vraćanja Moonlightinga na Hulu je dugo trajao, a Bruceova bolest napreduje. Tako da sam mogao da razgovaram sa njim o tome pre nego što je postao nekumuikativan kao što je sada“, rekao je Caron za New York Post. "Znam da mu to mnogo znači."

Podrška porodice i prijatelja

Caron je izjavio da je ostao u kontaktu sa Willisovom ženom i troje starije dece otkako su kolege na snimanju najnovijih glumčevih filmova izrazile zabrinutost za njegovo zdravlje pre nego što mu je postavljena dijagnoza. „Vrlo sam se trudio da ostanem u njegovom životu“, rekao je Caron za New York Post, dodajući: „Ono što njegovu bolest čini tako zapаnjujućom je to da, ako ste ikada provodili vreme sa Bruceom Willisom, nema nikoga ko je imao više radosti života od njega.” Cenio je život i trudio se da ga živi u potpunosti".


Bruce Willis, legendarni glumac poznat po ulogama u filmovima poput "Die Hard" i seriji "Moonlighting", suočava se sa velikim izazovima.

Njegova borba sa frontotemporalnom demencijom donosi mnoge promene u njegov život, ali podrška porodice i prijatelja ostaje snažna. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>