Zabavni Horoskop

Najzabavniji horoskopski znakovi: Očaravajuće osobine koje privlače pažnju!

Nećete nikad biti dosadni ili se osećati beznačajno kada su ovi ljudi u blizini. Svi imamo onog jednog prijatelja koji može pretvoriti dosadno okupljanje u bučnu proslavu samo dolaskom.

Najzabavniji horoskopski znakovi: Očaravajuće osobine koje privlače pažnju! Foto: Freepik
Bilo da predvode karaoke ili jednostavno pričaju priče koje sve nasmejavaju, nikada ih ne biste mogli smatrati dosadnim - a njihov horoskop može biti razlog njihove zarazne energije.


 

Škorpija: Intenzivna zabava


Ako bismo morali uporediti Škorpiju s TV serijom, to bi bila The White Lotus - ne serija koja će vas slomiti od smeha, već vas naterati da se smejete njenom crnom komedijom.

"Škorpija ima vrlo sarkastičan, mračan humor", primećuje autorka i astrologinja Lisa Barreta. "Uvek se morate pitati da li su ozbiljni ili će vam reći gde su zakopana tela."


DNEVNI HOROSKOP
Možda vas intersuje:
Mesečni ljubavni horoskop za JUN


zabavni horoskop
Foto: Freepik


 

Vodolija: Ekscentrična zabava


Vodolije često žive u svom malom svetu. Ali kada vas puste u njega, bićete očarani njihovim čudnim i ekscentričnim duhom.

"Obično imaju najjedinstveniji i najopisniji način pričanja priče koji je začinjen zvučnim efektima, imitiranim glasovima i potpunim opisima likova", deli Barretta.


Možda vas interesuje:
Mesečni horoskop za JUN!

horoskop osobine zabava


 

Ovan: Vatrena zabava


Ovan je prvi od tri vatrena znaka koji se našao na ovoj listi. "Njihova vatrena, strastvena priroda čini ih željnim da isprobaju nove doživljaje i žive život u punom potencijalu", objašnjava Bella Nguen, astrološka kolumnistkinja časopisa Indielogy, o ovoj trojici.

 

Blizanci: Društvena zabava


Da li je iznenađenje što je najdruštveniji horoskopski znak takođe jedan od najzabavnijih? Zbog Blizančeve dvojnosti, lako im je uklopiti se u bilo koje društveno okruženje i nisu uplašeni da započnu razgovore s novim ljudima.

"Vođeni Merkurovom, planetom komunikacije, Blizanci se ponose svojom sposobnošću da se povežu s ljudima i pretvore najobičniji razgovor u nešto duhovito i nezaboravno."


Ukoliko vas zanima nedeljni horoskop, možete ga naći OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>