Region

Svet

Aleksandra Prijović u casual izdanju: Otkriva svoj stil sa luksuznim patikama!

Nakon uspešnih koncerata, Aleksandra Prijović se odmara sa porodicom i pokazuje svoj casual šarm. Pogledajte kako pevačica kombinuje udobnost i luksuz sa patikama italijanskog brenda Brunello Cucinelli.

Aleksandra Prijović u casual izdanju: Otkriva svoj stil sa luksuznim patikama! Foto: Printscreen Instagram/aleksandra.prijoviicc
Aleksandra Prijović, nakon niza uspešnih koncerata u celom regionu, odlučila je da se odmori i otputuje na zasluženi odmor sa svojom porodicom.

Sa sobom je povela svog supruga i sina, a kroz nekoliko objava na društvenim mrežama, delila je delić svoje opuštajuće avanture. Budući da je već u avgustu planirala nove koncerte, pevačica je želela da se dobro odmori. Iako smo navikli da je viđamo u glamuroznim izdanjima na sceni, u privatnom životu Aleksandra ne krije svoju sklonost prema opuštenim komadima odeće.

Na novim fotografijama, Aleksandra je pozirala u ležernom izdanju - nosila je džemper i farmerke, dok su patike koje je odabrala posebno privukle pažnju. U pitanju su patike italijanskog luksuznog brenda Brunello Cucinelli, poznatog po prefinjenom dizajnu i udobnosti. Model koji je nosila Aleksandra bio je u bež boji, sa debljim belim đonom.

Puna cena ovih patika iznosi 1.950 evra, ali su trenutno na sniženju i mogu se nabaviti po ceni od 887,25 evra.


Možda vas interesuje:

Tužilaštvo donelo odluku o slučaju Marka Miljkovića!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>