Region

Svet

Udaje se Jelena Gavrilović! Glumica zakazala svadbu u Grčkoj, gostima plaćeno sve!

Jelena Gavrilović se udaje za Darija Jeftića u luksuznoj vili u Grčkoj, a gostima je sve plaćeno! Saznajte više o intimnoj ceremoniji i planovima za venčanje.

Udaje se Jelena Gavrilović! Glumica zakazala svadbu u Grčkoj, gostima plaćeno sve! Foto: Printscreen Youtube/BlicJelena Gavrilović će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku Dariju Jeftiću. Glumica je nedavno saopštila da se verila sa biznismenom Darijom Jeftićem i da će uskoro stati na ludi kamen.

Par je u skladnoj vezi već četiri godine, a Jelena svog partnera nije često eksponirala u javnosti. Na njenom Instagram nalogu retko se mogu videti zajedničke fotografije, ali je sada objavljeno da su zakazali venčanje.

Jelena će izgovoriti sudbonosno "da" u septembru, a ceremonija venčanja će se održati u Grčkoj, u luksuznoj vili na obali mora. Svim gostima će biti plaćeni putni troškovi, a vila će biti dekorisana kao iz bajke. Crkveno venčanje biće obavljeno u Srbiji, po svim pravoslavnim običajima, u jednom manastiru van Beograda.


"Neće to biti ogromna svadba, već vrlo intimna sa oko 30 odabranih zvanica, kumovima, porodicom i najbližim prijateljima. Za Jelenu se šiju dve venčanice, jedna domaćeg dizajnera i jedna poznatog stranog kreatora," tvrdi izvor i dodaje:

"Što se tiče muzike, goste će zabavljati dve velike zvezde – jedna domaća i jedna strana. Pregovori oko toga su već u toku," zaključuje sagovornik.


Možda vas interesuje:
Snimak Goce Tržan sa porodicom tokom koncerta tera suze na oči!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>