Style

Ljubav

Tri načina da nosite cargo pantalone!

Otkrijte tri zrela i moderna načina da nosite cargo pantalone uz asimetrični prsluk, minimalistički stil i opušteni izgled sa bomber jaknom. Pročitajte više!

Tri načina da nosite cargo pantalone! Foto: Printscreen Youtube/Best Gear LabNostalgija za devedesetim je i dalje prisutna u svetu mode, što objašnjava zašto su cargo pantalone ponovo u fokusu. Ovoga puta, postoje zreliji načini da ih nosite – evo tri stila koja to dokazuju. 


 

Izgled 1: Elegantna kombinacija sa asimetričnim prslukom

Asimetrični prsluk i cargo pantalone čine savršenu kombinaciju. Dodajte jednostavne aksesoare poput srebrnog nakita kako biste usavršili ovaj sofisticirani izgled.
 


 

Izgled 2: Minimalistički stil sa belom majicom i kožnom jaknom


Minimalizam ne mora biti dosadan. Kombinujte belu majicu i kožnu jaknu sa teksturiranim minđušama, kontrastnim štiklama i torbom u jarkoj boji za upečatljiv, ali jednostavan izgled. 

 

Izgled 3: Opušteni stil sa bomber jaknom i patikama


Za opušteni stil, nosite cargo pantalone sa širokim nogavicama uz bomber jaknu. Ove pantalone najbolje izgledaju kada se kombinuju sa kul patikama. Završite izgled klasičnim sivim dukserom i naočarima za sunce sa metalnim ramom.

 
Možda vas interesuje:
Moderne milkmaid haljine da ostvarite svoju Bridgerton fantaziju ovog leta!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>