Style

Ljubav

Moderne milkmaid haljine da ostvarite svoju Bridgerton fantaziju ovog leta!

Moderne milkmaid haljine da ostvarite svoju Bridgerton fantaziju ovog leta! Laskave i ženstvene, milkmaid haljine su vrhunski trend za leto.

Moderne milkmaid haljine da ostvarite svoju Bridgerton fantaziju ovog leta! Foto: Printscreen Youtube/Stylebyreme
Milkmaid haljine su trend koji se vraća svakog leta, a sa najnovijom sezonom Bridgerton-a na malim ekranima, više smo opsednuti nego ikada ženstvenim stilom.

 

Karakteristike milkmaid haljina


Karakteristične po svom pripijenom korsetu koji se steže oko grudi, napuhanim rukavima i suknji A kroja, milkmaid haljine su evoluirale kroz godine. Datiraju još od 18. veka, kada su ih nosile žene koje su radile na mlečnim farmama.


 

Bridgerton inspiracija


Ljubitelji Bridgerton-a će primetiti formalniji prikaz milkmaid trenda kod ženskih likova. Korseti, kvadratni izrezi i naglašeni rukavi su deo garderobe svih, od Penelope Featherington do Kejt Šarma i Frensiske Bridgerton. 

Moderna verzija milkmaid haljina


Moderne milkmaid haljine zadržavaju laskavu siluetu, sa cvetnim printovima, kratkim krojevima i vezivanjem na prednjoj strani. Ovi modeli iz visokih ulica su savršeni za letnje dnevno stilizovanje. 

Kako izabrati najbolje milkmaid haljine


Trendovi
Milkmaid haljine su trenutno u trendu, ali smo izabrali bezvremenske komade koje ćete želeti da nosite iz godine u godinu.

Stil
Bilo da tražite klasičnu belu milkmaid midi haljinu za leto ili mini milkmaid haljinu sa lepim cvetnim printom, izabrali smo različite stilove i boje.
Moderne milkmaid haljine su savršene za leto, pružajući ženstven i laskav stil koji je inspirisan Bridgerton serijom. Bez obzira na vaš budžet, postoji mnogo stilskih opcija koje možete istražiti i nositi iz godine u godinu.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>