Region

Svet

Ko ima podršku ćerke Nike: Duško Tošić ili Jelena Karleuša?!

Javna bitka između Jelene Karleuše i Duška Tošića oko razvoda je u punom jeku, ali jedan neočekivan glas se čuje - ćerka Nika staje na stranu! Dok se par sukobi oko svakog detalja, Nika je svojim postupkom na društvenim mrežama jasno stavila do znanja na čijoj je strani. Šta ovaj gest otkriva o dinamici porodičnih odnosa?

Ko ima podršku ćerke Nike: Duško Tošić ili Jelena Karleuša?! Foto: Printscreen Youtube/VIPTV SRBIJA



Poslednjih dana Jelena Karleuša i Duško Tošić su javno sukobili oko svog razvoda. Tošić je nedavno prvi put progovorio o razvodu, ističući da već neko vreme pokušavaju da postignu sporazumni dogovor. Karleuša je burno reagovala na njegovu izjavu, objavljujući prepisku sa Tošićevim advokatom u kojoj se vidi da je ona inicijator razvoda.

Sukobi nisu prestali ni nakon toga, već su nastavili da iznose intimne detalje iz njihovog braka, što je dovelo do javne pretnje Tošića.

Sada se na društvenim mrežama Titkok oglasila Nika, prvi put nakon ovog skandala. Snimila je video uz pesmu svoje majke, Jelene, što je mnoge korisnike društvenih mreža podsetilo na podršku majci.

Komentari poput "Nika je uz Jelenu Karleušu", "Očigledno je na čijoj je strani", "Nika je pesmom pokazala svoju podršku", "JK = mama", "Nika je jasno pokazala uz koga stoji" samo su neki od komentara.

Jelena Karleuša je istakla da deca pate zbog cele situacije i da želi da ih zaštiti od loših priča.

U jednom mejlu upućenom Tošićevom advokatu, Karleuša je iznela svoje želje u vezi sa razvodom, naglašavajući da želi brzo rešenje jer je zabrinuta za decu i svoj ugled.



@.nikaspam

Benga

♬ Benga Karly Spreda up - 𝐁𝐚𝐥𝐤𝐚𝐧 𝐄𝐬𝐬𝐞𝐧𝐜𝐞
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>