Elita 7

Parovi

Taki otkrio pakleni plan Stanislava Krofaka: U sve je umešana i Miona?!

Taki Marinković oštro je kritikovao bivšeg zeta Stanislava Krofaka nakon raskida sa njegovom ćerkom Majom, otkrivajući njegove navodne planove i umešanost Mione Jovanović, što bi moglo izazvati burne reakcije, posebno kod repera Nenada Aleksića Ša.

Taki otkrio pakleni plan Stanislava Krofaka: U sve je umešana i Miona?! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs




Maja Marinković je imala žestoki sukob sa Stanislavom Krofakom, nakon čega su raskinuli. Tim povodom oglasio se i njen otac, Taki Marinković, koji je oštro kritikovao bivšeg zeta.

"Nasilnik polako pokazuje svoje lice. Uvek sam bio rezervisan, ali sada nemam više nameru da ćutim. Pre svega, on je jedan običan prevarant. Jedno priča, drugo radi, a treće misli. Maja je pre deset dana rekla da on nije onakav kakvim se predstavlja. To je jedan običan vodoinstalater... Zapušilo mi se nešto po kući, taman da ga pozovem da mi to sredi. Kakav biznismen, on je jedan običan kreten. On se kune u dete, pa uradi suprotno. Kontradiktoran je, pokazao je ko je i šta je. Moja ćerka ga je otvorila kao konzervu, pokazao je ko je i šta je," rekao je Taki.


"Nema ništa od pomirenja"

"Kakvo crno pomirenje, oni su dva sveta različita. Do sada sam bio suzdržan, ali više ne želim da ćutim. Uveren sam sada da je on u dogovoru sa Mionom. Ne bi me čudilo da njih dvoje završe ponovo zajedno nakon što se rijaliti završi. On je namenski seo pored Maje, to je jasno kao dan nakon svega. Sigurno je nju pikirao, jer je ona Maja Marinković," zaključio je Marinković.

Inače, Stanislav Krofak je u rijaliti Elitu ušao kao bivši dečko Mione Jovanović, koju je ostavila zbog veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Maja Marinković je juče tokom svađe istakla da ju je Stanislav Krofak terao da gase kamere kako bi imali intimne odnose.

Možda vas interesuje:
Darko Lazić završio u suzama: Doživeo emotivni slom na veselju dok je grlio majku!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink


>