Region

Svet

Darko Lazić završio u suzama: Doživeo emotivni slom na veselju dok je grlio majku!

Darko Lazić doživeo je emotivni slom na privatnom veselju u svom domu, gde je njegova kuma Andreana Čekić pevanjem pesme Ane Bekute "Sve sam stekla sama" rasplakala njega i njegovu majku Branku. Andreana je takođe podelila bolne detalje svog odrastanja, otkrivajući koliko su je povredili porodični odnosi.

Darko Lazić završio u suzama: Doživeo emotivni slom na veselju dok je grlio majku! Foto: Printscreen Instagram/estrada.nastupi




Darko Lazić nedavno je u svom domu organizovao privatno veselje na kojem je prisustvovala i njegova kuma, pevačica Andreana Čekić. Sada je isplivao snimak sa proslave na kojem se vidi kako je Andreana Čekić uspela da rasplače Darka Lazića i njegovu majku Branku. Andreana je pevala pesmu Ane Bekute "Sve sam stekla sama", a emotivni stihovi pesme su naterali folkera da zaplače.

"Otac me nije prepoznao"

Podsetimo, Andreana je nedavno u bolnoj ispovesti otkrila potresne detalje svog odrastanja. - "Moji su se jako ružno, gadno rastali, nisu se rastali na onaj način kako bi meni lakše bilo. Nažalost, vređali su se. Ne smem da budem neiskrena... To meni baš nije prijalo. Mislim, kome bi prijalo. Ja sam bila svedok toga. Hvala Bogu, nije bilo nasilja, ali kad sam otišla sa majkom za Beč, nikada se nije lepo pričalo o njemu, niti se sa njegove strane lepo pričalo o mami. To me je bolelo i boli me i dan danas."

"Taj susret pamtim po tome da me nije ni prepoznao, jer sam odjednom bila mnogo veće dete nego što je on zapamtio. Sačekao me je na autobuskoj stanici. Sećam se da sam imala jako veliku tremu i želju da ga zagrlim i da ga vidim, ali osećaj koji je na kraju stvaran bio, bio je skroz drugačiji u smislu da nisam osetila tu ljubav od njega koju sam očekivala," rekla je Andreana za "Republiku" i počela da plače.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>