Region

Svet

Nikola Rokvić otkrio koliko novca je prikupljeno i s čim se susretao tokom hodočašća

Nikola Rokvić se vratio u Srbiju nakon mesec dana hodočašća, tokom kojeg je pešačio od Beograda do Egine i prikupio preko 39 miliona dinara za humanitarne svrhe. U emotivnom povratku dočekali su ga komšije i deca, a Nikola je podelio najteže trenutke sa svog puta i najavio dalju podršku putem svoje fondacije.

Nikola Rokvić otkrio koliko novca je prikupljeno i s čim se susretao tokom hodočašća Foto: Printscreen Youtube/Nikola Rokvic




Pevač Nikola Rokvić vratio se u Srbiju nakon mesec dana hodočašća, tokom kojeg je pešačio od Beograda do Egine s ciljem prikupljanja novca za humanitarne svrhe. Po dolasku ispred zgrade na Novom Beogradu, gde živi sa porodicom, dočekale su ga komšije i deca iz kraja. Kada je izašao iz automobila, deca su u glas rekla: "Dobrodošao kući", a Nikola nije mogao da sakrije oduševljenje te im se srdačno zahvalio i izljubio ih.

Nikola je redovno izveštavao javnost o svom putu putem Instagram naloga. Po povratku u Beograd, otkrio je da je sakupio impresivnu sumu od 39.355.221 dinar. Na aerodromu Nikola Tesla sačekale su ga i medijske ekipe, a pevač je podelio najteže trenutke sa svog puta:

"Većinu vremena sam bio sam, iako su sa mnom krenula tri prijatelja koja su bila u kamperu, gde sam ja i spavao. Prvu noć kamper nije stigao, pa sam spavao u šatoru, što nije bila dobra opcija jer je bilo 4 stepena. Posle je bilo lakše, ali bez kampera bih gubio mnogo energije tražeći smeštaj, naročito kao poznata ličnost. Ljudi bi želeli da me ugoste, što bi mi oduzelo energiju. Tokom rute sam uglavnom bio sam, a prijatelji su me povremeno posećivali da mi donesu hranu, vodu, banane ili čokoladice i tada bi iskoristili trenutak da me uslikaju. Nas četvorica smo bili u kamperu bez nesuglasica," ispričao je Nikola Rokvić.





Foto: Printscreen Instagram/ nikolarokvic​



"Najteže su mi bile situacije s divljim životinjama i prolazak kroz usamljene predele, kao što su šume i njive, gde sam išao mimo puta. Posebno je bilo teško kada sam ušao u Grčku zbog promene klime i visoke vlažnosti, što me ostavilo bez snage i energije."

Najveća podrška tokom ovog putovanja bila mu je porodica. Fondacija koju je osnovao sa suprugom nosi naziv "Porodica" i bavi se pomoći nezbrinutoj, bolesnoj i talentovanoj deci.

Možda vas interesuje:
Glumac Johnny Wactor ubijen u Los Anđelesu (VIDEO)





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>