Svet

Region

Glumac Johnny Wactor ubijen u Los Anđelesu (VIDEO)

Glumac Johnny Wactor, poznat po ulozi u seriji "General Hospital", preminuo je nakon što je ranjen tokom pokušaja pljačke u Los Anđelesu. Njegova majka potvrdila je tragične vesti, otkrivši da je Johnny stradao dok je pokušavao da zaštiti koleginicu.

Glumac Johnny Wactor ubijen u Los Anđelesu (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/KTLA 5




Američki glumac Johnny Wactor preminuo je u subotu rano ujutru nakon što su ga upucali muškarci koji su pokušali da ga opljačkaju. Johnny je imao 37 godina i bio je poznat po svojoj ulozi u preko 200 epizoda popularne serije "General Hospital".

Tragične vesti potvrdila je njegova majka Scarlet. Prema njenim rečima, njen sin je nastradao dok je pokušavao da zaštiti koleginicu od naoružanih lopova koji su pokušavali da ukradu katalizator sa njegovog automobila u Los Anđelesu.

Incident se dogodio kada je Johnny izlazio sa svog sporednog posla u jednom baru, u subotu oko 3:25 ujutru, u društvu koleginice. Tada je primetio trojicu muškaraca oko svog automobila i mislio da su to ljudi koji uklanjaju nepropisno parkirana vozila. Međutim, ispostavilo se da su obijali njegov automobil.

Policija je saopštila da je jedan od trojice maskiranih lopova upucao Wactora pre nego što su pobegli u drugom vozilu. Johnny je hitno prebačen u bolnicu, ali je, nažalost, podlegao povredama i ubrzo je proglašen mrtvim. Potraga za osumnjičenima još uvek traje.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>