Region

Svet

Skandal na mrežama: Cakanin suprug u centru pažnje zbog komentarisanja Kijine fotografije!

Pevačica Kija Kockar izazvala je skandal na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju u zelenom tanga bikiniju, na kojoj je komentarisao Nebojša Negić, suprug Dragice Radosavljević Cakane. Njegov komentar "Izgledaš tako dobro!" izazvao je burne reakcije javnosti, ali Cakana je ostala smirena i izjavila da nema razloga za brigu.

Skandal na mrežama: Cakanin suprug u centru pažnje zbog komentarisanja Kijine fotografije! Foto: Printscreen Youtube/Nova rs





Pevačica Kija Kockar izazvala je pažnju kada se fotografisala u zelenom tanga bikiniju, a komentar Cakaninog supruga, Nebojše Negića, ispod te slike, šokirao je javnost. On je napisao: "Izgledaš tako dobro!", što je izazvalo buru reakcija, s obzirom na to da je oženjen čovek. Ipak, Cakana nije bila iznenađena.

On voli samo mene, to su priče, nema problema. Ja se ne ljutim, mi znamo za tu priču, od toga nema ništa - izjavila je tada Cakana.

Kija je pozirala u bikiniju koji je naglasio njene atribute, što je privuklo mnogo komentara, uključujući i onaj od Nebojše. Mnogi su osudili njegov postupak, smatrajući da je neprimeren za oženjenog muškarca. Na društvenim mrežama su se pojavili komentari poput: "Ali Cakanin muž koji piše komentare ispod Kijine slike, uh kako si dobra, ovo je stvarno previše."

Dragica Radosavljević Cakana je već više od dve decenije u skladnom braku sa Nebojšom Negićem, ali malo ko zna da joj je to drugi brak.








Njen prvi muž bio je tajanstveni Beograđanin Boris, kojeg je upoznala u Makarskoj kada je imala devetnaest godina. U to vreme, Boris je radio na Institutu Juroslav Čeh. Njihova ljubav se desila na prvi pogled, a venčanje su održali ubrzo nakon toga u krugu porodice i prijatelja.

Upoznala sam Borisa u Makarskoj, na moru, sa devetnaest godina. Kada dolazite iz male sredine i upoznate Beograđanina koji vas voli i vi volite njega, želite da pobegnete iz svoje sredine. To mi je bilo fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo i nisam morala da živim više u malom mestu - prisetila se Cakana.

Njihov brak nije imao problema s neverstvom, ali su se udaljili zbog Borisovih čestih putovanja. Ipak, ostali su u dobrim odnosima i dalje se međusobno poštuju. Njihova ćerka Maja rodila se dve godine nakon venčanja.

Cakanin prvi muž nikada se nije javno eksponirao, a pevačica je uvek poštovala njegovu želju za anonimnošću.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>