Region

Svet

Nakon hodočašća, Nikola Rokvić saznao za tragičnu vest

Nakon što je završio svoje hodočašće, Nikola Rokvić je saznao za tragičnu vest koja ga je duboko potresla. 

Nakon hodočašća, Nikola Rokvić saznao za tragičnu vest Foto: Instagram printscreen/nikolarokvicNikola Rokvić, popularni pevač, nedavno je završio svoje humanitarno pešačenje od Beograda do Grčke, prikupljajući sredstva za svoju Fondaciju "Porodica". Međutim, nakon što je stigao do cilja na Engini i poklonio se moštima Svetog Nektarija u manastiru, suočen je sa tragičnom vesti koja ga je duboko potresla.

"Pomislih u jednom momentu, kako je bilo našim precima, kada su se vraćali živi iz boja, kako su se osećali, preživeli borbe a najboljih prijatelja i saboraca nema… Ostavili svoje živote… Rekoh baš tada kumu Vladi, možeš li to kume da zamisliš… Preživeo si, radostan si, uspeo si a opet veliki gubitak, najbliži prijatelji otišli…

Dođoh do cilja... Dobih medalju od svoje dece… Medalju koju mi je napravio moj brat Branislav Bane Babić! I baš u momentu kada mi je stavljena medalja, zvona na crkvi su zazvonila… Velika radost!!! Duša moja je lebdela predelima Egine… A moji me u tim momentima sačuvaše, sačuvaše od teškog saznanja"
, napisao je Rokvić, pa nastavio:

"Kada je sunce zašlo, morali su da mi kažu… Duša moja, srce moje, radost moja, Bandži moj, iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao… Rođen na Svetog Nikolaja, otišao na prenos moštiju Sv.Nikolaja… Dušo moja, koliko si brinuo o meni, koliko si me naučio životu, 30 godina smo drugovali, toliko si usadio svojih emocija i muzike u moju dušu! Hvala ti! Hvala ti za sve sigurnosti koje si imao za nas! Hvala ti za drugarstvo!! I moram ti reći! U potpunosti si ispunio životom reči blaženopočivšeg patrijarha Pavla! "Živite tako da kada se rodite, svi se smeju a kada odlazite, svi da plaču". Znam da si na pravom putu!!! Večna ti slava brate moj dobri", napisao je Nikola Rokvić u emotivnoj objavi uz fotografiju na Instagramu.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>