Region

Svet

Kolege brane Žiku Nikolića (Video)

Gotovo svi voditelji  stali su u odbranu Žike Nikolića koji je u nedelju u svojoj emisiji opsovao dečaka iz Ljiga zato što je recitovao dugačku pesmu. Ovakav postupak ocenili su kao normalan, a jedina koja mu je zamerila je voditeljka Jelena Bačić-Alimpić.

Kolege brane Žiku Nikolića (Video)



Ognjen Amidžić: U živom programu sve je moguće

"Žika vodi živ program i u njemu svašta može da se desi. Ja to više ne bih komentarisao".

Vesna Dedić: Narodnjaci onanišu na TV, pa nikom ništa!

"To je živ program i takve stvari se dešavaju. Ovo je smešna priča. Ako RRA nije reagovala na to što neki narodni pevač drka na televiziji u pola devet uveče, kad gledaju deca, onda i ovu stvar treba da zaborave".

Olivera Kovačević: Omaklo mu se
"Moj utisak je da se sada medijski pokušava napraviti ravnoteža sa antisemitskim izjavama, psovkama, tučama i pornografijom u rijaliti programima i taj vam posao nije valjan. Žika Nikolić je profesionalac, dobronameran i vešt. Psovka koja je greškom uletela u program više je omaška i neprimerena poštapalica. Jedna omaška nije isto što i trend prostote".

Sanja Marinković: Poslanici gori od Žike!

"Voditi emisiju uživo nije lako i njegova psovka nije ništa strašno. Verovatno nije razmišljao o tome šta je rekao i kome se obratio, nego o tome da reklame počnu na vreme. Zar da zamerimo Žiki Nikoliću to što je opsovao nenamerno, a ne zameramo na svim ružnim rečima koje čujemo, na primer, u Skupštini?!"

Dejan Pantelić: Ljudski je praštati

" Žika se izvinio dečaku i njegovoj porodici, i to je ljudski, a ljudski je i praštati. On to sigurno nije uradio namerno, ali je velika stvar što je priznao grešku. U svakom slučaju, treba voditi računa o odnosu prema deci u medijima".

Zoran Kesić: Žika je car!

"Pa to nije ništa strašno. Žika Nikolić je veliki car i ja ga obožavam. Ne zameram mu ovaj ispad, svakome može da izleti".

Jelena Bačić-Alimpić: Sramota

"To je velika sramota za Žiku i kuću u kojoj radi. To samo gospodinu služi na čast. Ja uvek pazim na koji način vodim svoju emisiju".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>