Svet

Region

Skandal sa frontmenom grupe Rammstein koji je uzdrmao javnost!

Prvi od dva planirana koncerta planetarno popularne grupe Rammstein održan je u Beogradu, privukavši ogromno interesovanje. Frontmen benda, Til Lindeman, našao se u centru skandala nakon optužbi za neprimereno ponašanje prema mladim devojkama. Otkrijte više o pozadini ovog događaja i uticaju na javnost.

Skandal sa frontmenom grupe Rammstein koji je uzdrmao javnost! Foto: Printscreen Youtube/Till Lindemann



Prvi od dva planirana koncerta planetarno popularne grupe Rammstein održan je u Beogradu, privukavši ogromno interesovanje. Prethodne večeri, gomile ljudi su se uputile ka Ušću gde je bend nastupao. Čak i oni bez ulaznica su se zabavljali ispred ulaza. Kao i uvek, fanovi su željni saznanja o životima članova benda, posebno o frontmenu, Tilu Lindemanu, koji je bio u centru nekoliko skandala.

Til Lindeman, poznat kao glavni vokal i tekstopisac benda, rođen je 4. januara 1963. u Lajpcigu, Istočna Nemačka. Pre nego što se posvetio muzici, bio je talentovan plivač, član nacionalnog tima, ali povreda ga je navela da promeni kurs svog života.






Godine 1994., Lindeman je osnovao bend Rammstein koji je munjevitom brzinom stekao globalnu popularnost. Međutim, nedavno je suočen sa optužbama za neprimereno ponašanje prema mladim devojkama pre i posle koncerta.

Optužbe su prvi put iznete 25. maja 2023. godine, kada je devojka iz Severne Irske tvrdila da je Lindeman pokušao da se upusti u intimne odnose sa njom pre koncerta u Vilnjusu. Bend je negirao optužbe putem Tvitera.

Til Lindeman je razveden i otac dvoje dece.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>