Region

Svet

Vladan Savić iz Magla benda otkriva planove za venčanje: Verio sam se!

Vladan Savić, frontmen Magla benda, deli uzbuđenje zbog planova venčanja ove godine i pruža podršku poznatim parovima u razvodu, ističući važnost očuvanja dobrih odnosa radi dobrobiti dece. Saznajte više!

Vladan Savić iz Magla benda otkriva planove za venčanje: Verio sam se! Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Magla bend provodi četiri dana snimajući spotove za pesme koje će se naći na njihovom novom albumu. U razgovoru sa medijima, frontmen grupe Magla bend, Vladan Savić, istakao je uzbuđenje zbog predstavljanja novih pesama publici, ali je takođe podelio i delić svog privatnog života.

"Tačno je da sam se verio. Odlučio sam da se oženim ove godine, definitivno mi se desila ona ljubav kakvu sam oduvek želeo da imam," rekao je Vladan.

Pored toga, Vlada je kratko prokomentarisao nedavne razvode Harisa Džinovića i Meline, kao i Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

"To su teške stvari, posebno kada su u pitanju ljudi koji imaju decu. Imam iskustvo slične situacije, iako nije konkretno razvod, već rastanak. Ali imam dete i znam koliko su to teški momenti. Želim svima njima ponaosob da izguraju na pravi način, da nastave sa svojim životima i da deca ne osete baš svu težinu razvoda. Savetujem im da ostanu u koliko toliko dobrim odnosima, zbog dece. To je ono što sam uspeo da postignem sa Jovanom," izjavio je Vladan za Hype.



Ovo su reči koje pokazuju Vladinu empatiju i saosećanje prema teškim situacijama drugih, dok istovremeno deli radost zbog svog ličnog životnog iskustva.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>