Svet

Region

Celin Dion javno progovorila o neurološkoj bolesti: Ako ne mogu da hodam, puzaću! (VIDEO)

Otkrijte iskrenu priču jedne od najvećih svetskih pevačica, Celine Dion, dok javno govori o svojoj borbi sa retkim neurološkim poremećajem - sindromom ukočene osobe od koje oboleva jedan od milion osoba.

Celin Dion javno progovorila o neurološkoj bolesti: Ako ne mogu da hodam, puzaću! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Prime Video



Kroz dokumentarac "I Am: Celine Dion", Dion otkriva intimne detalje svoje borbe i odlučnost da se ne preda, bez obzira na izazove. 

Celine Dion je javno progovorila o svom boravku s retkim neurološkim poremećajem koji ju je primorao da se povuče s muzičke scene. U dokumentarcu pod nazivom "I Am: Celine Dion", koji izlazi 25. juna, otkriva sve o svojoj bolesti s kojom se suočava poslednjih godina.

"Živim sa veoma retkim neurološkim poremećajem", otkriva Celine u uvodu dokumentarca. 

"Nisam bila spremna da ranije govorim o ovome, ali sada jesam."

"Vidim svoj život i volim svaki njegov deo", nastavlja. "Kao devojka koja voli svoje cipele, uvek se pobrinem da su udobne. Kada snimate, glas vam je sjajan, ali kad ste sami, tada je najbolje. Ne da je teško održati koncert, teško je otkazati ga. Radim naporno svaki dan i moram priznati, bilo je borbe. Nedostaje mi sve, ljudi, mnogo mi nedostaju. Ako ne budem mogla trčati, hodat ću. Ako ne budem mogla hodati, puzaću. Neću stati", zaključuje Celine Dion.

Podsetimo, legendarna pevačica, nakon dijagnoze ovog sindroma, otkazala je sve planirane koncerte i povukla sa javne scene, gde pokušava da se oporavi uz prisustvo svojih najbližih. Nažalost, za ovu bolest ne postoji lek. 

Pogledajte trejler za dokumentarni film o slavnoj pevačici:

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>