Region

Svet

Emotivne reči majke Nikole Rokvića nakon njegovog hodočašća (FOTO)

Nikola Rokvić stigao je do manastira Svetog Nektarija nakon 1.060 km hodočašća. Njegova majka Slavica uputila je dirljive reči podrške putem Instagrama. Saznajte više!

Emotivne reči majke Nikole Rokvića nakon njegovog hodočašća (FOTO) Foto:Instagram printscreen/slavicarokvic



Nikola Rokvić je nakon 31 dana hodočašća stigao do manastira Svetog Nektarija na Egini, prepešačivši 1.060 kilometara kako bi se poklonio moštima Svetog Nektarija. Cilj ovog poduhvata bio je prikupljanje sredstava za Fondaciju Porodica i obezbeđivanje neophodne opreme za dečju pedijatriju u Beogradu i Nišu.

Na krajnjem cilju, porodica je dočekala pevača, a ponosna majka Slavica uputila je emotivne reči sinu putem Instagrama:

"Sine! Iz mog naručja sa sigurnošću si pružio prve korake u susret novim iskušenjima, pogledima, životnim shvatanjima, preplavljen istraživačkim poletom, čvrsto stojeći nogama na zemlji. Ne dopuštajući da te zanos života ponese i uznese. Da bi danas sigurnim koracima mladog čoveka, noseći i sopstveni krst, pomirio prošlost kroz sadašnjost zarad svetlije i bolje budućnosti svih nas, a naročito onih kojima je prosvetljenje i ozdravljenje najpotrebnije. Najlepše mesto gde jedan čovek može biti su nečije misli, nečija molitva i nečije srce. Kroz tebe je Gospod uslišio nečiju molitvu, kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na životna vrata i dati nadu u bolje sutra. Ponosna, sa suzom radosnicom u krajičku oka, hrlim ti u susret, sine moj, ne brinući se za sigurnost sopstvenih koraka. Radujmo se zajedno"- stoji u opisu fotografije.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>