Region

Svet

Marko Miljković javno o skandalu: Moja dužnost je da vam se obratim! (VIDEO)

Marko Miljković se obratio javnosti nakon nedavnog incidenta sa komšijama i policijskog privođenja. Bivši rijaliti učesnik otkriva detalje o situaciji, ali istovremeno zadržava određenu tajanstvenost.

Marko Miljković javno o skandalu: Moja dužnost je da vam se obratim! (VIDEO) Foto: Youtube printscreen/Siktertube



Nedavno se Marko Miljković našao u centru skandala nakon incidenta sa komšijama koji je rezultirao policijskim privođenjem. Bivši učesnik rijalitija odlučio je da se obrati javnosti i pruži informacije o trenutnoj situaciji. 

Prema Markovim rečima, sukob je nastao kada je komšija bacao smeće na njegovu terasu, nakon čega je Marko odlučio da uzvrati tako što će baciti jaja na komšijinu terasu. Nakon intervencije policije i razgovora sa Markom i komšijom, Marko je odveden u Urgentni centar, a zatim i u duševnu bolnicu "Laza Lazarević" sa lisicama na rukama, gde je trebalo da razgovara sa psihijatrom.

Ova situacija je dovela do kratkotrajnog napuštanja porodičnog doma od strane Lune, što je dodatno skrenulo pažnju javnosti. Marko se zatim obratio javnosti kako bi objasnio čitavu situaciju: 

"Moja dužnost je da vam se svima obratim, s obzirom da sam pokrenuo celu ovu priču, celu ovu hajku i ceo ovaj haos. Stoga mi je dužnost da vam kažem šta se, u stvari, dešava. Sa druge strane, ne mogu ništa da vam kažem. Kad bih vam rekao polovično, koliko bih mogao da vam kažem, ne bih ugrozio slučaj. Kada bih vam rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. Iz tog razloga sam ja odlučio da vam ne kažem ništa," zaključio je Marko.

Marko je istakao da je svestan svojih grešaka i izrazio želju da se izvini svojoj porodici i obožavaocima koji su zabrinuti zbog njegovog hapšenja.

Pogledajte video:

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>