Region

Svet

Ljuba Perućica: Gostovao bih na koncertu Aleksandre Prijović!

Popularni pevač Ljuba Perućica,  izražava želju za gostovanjem na koncertu Aleksandre Prijović i hvali njen talenat i uspeh. Otkrijte više o njihovom odnosu i mogućoj budućoj saradnji kroz iskrene izjave pevača.

Ljuba Perućica: Gostovao bih na koncertu Aleksandre Prijović! Foto: Facebook printscreen/Juzni Ritam BG



Tokom nedavnog intervjua, popularni pevač je otvoreno govorio o svom odnosu sa Aleksandrom Prijović i izrazio želju za gostovanjem na njenom koncertu.

"Zašto da ne? Mi nikada nismo imali problema, u odličnim smo odnosima. Normalni ljudi ostaju u normalnim odnosima," istakao je pevač, naglašavajući pozitivnu atmosferu koja vlada između njih.




Ocenjujući Aleksandrinu karijeru, pevač je izrazio uverenje da je ona jedna od najtalentovanijih i da je bilo samo pitanje vremena kada će postati velika zvezda.

"Sve se namestilo. Znao sam da će ona jednog dana postati velika zvezda, jer je jedna od najtalentovanijih," dodao je.

Na pitanje da li su tokom veze Aleksandra i on planirali duet, pevač je odgovorio da nikada nisu aktivno planirali takvu saradnju, ali da bi to bilo sjajno iskustvo ako bi se dogodilo.

"Nismo nikad spremali duet, ali i da jesmo bilo bi super," zaključio je.

Ove iskrene izjave pevača otkrivaju njegovu podršku i poštovanje prema Aleksandri Prijović, dok istovremeno nagoveštavaju potencijalnu buduću saradnju koja bi mogla obradovati mnoge ljubitelje njihove muzike.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>