Region

Svet

Nikolija otkriva detalje odnosa između Relje Popovića i Vesne Zmijanac

Nikolija Jovanović otkriva detalje o odnosu između svog partnera Relje Popovića i majke Vesne Zmijanac, ističući poštovanje i emocije koje postoje među njima. Saznajte više o ovom iskrenom pogledu na privatni život popularne pevačice.

Nikolija otkriva detalje odnosa između Relje Popovića i Vesne Zmijanac Foto: Instagram printscreen/nikolijajovanovic



U nedavnom gostovanju u jednoj emisiji, Nikolija Jovanović je odlučila da progovori o pojedinim detaljima svog života koje javnost dosad nije poznavala.

Iako je poznata po tome što retko govori o privatnom životu, popularna pevačica je rešila da stavi tačku na spekulacije o navodnim nesuglasicama između svog partnera Relje Popovića i majke Vesne Zmijanac. Otkrila je da Vesna veoma poštuje Reljine pevačke sposobnosti, te da često bude dirnuta kada čuje njegove pesme.



"Nema tu zamerki. Kada Relja zapeva, Vesna ponekad pusti suzu. Ona ne traži više trilere ili foršpile. Hvala mama," istakla je Nikolija.

Ovaj iskreni komentar Nikolije razbija predrasude i pokazuje da je odnos između njenog partnera i majke izuzetno poštovan i pun emocija, što može biti inspirativno za mnoge koji se suočavaju sa sličnim situacijama.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>