Region

Svet

Marija Šerifović uputila javni apel majci Verici

Marija Šerifović uputila je javni apel svojoj mami Verici u vezi sa odnosom prema svom sinu, izazivajući raspravu o granicama u porodičnim odnosima. Saznajte više o ovom emotivnom apelu i podijelite svoje mišljenje!

Marija Šerifović uputila javni apel majci Verici Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Marija Šerifović, poznata pevačica, u decembru je postala mama slatkog dečaka Maria. Oduševljeno je govorila o majčinstvu i kako se odlično snalazi sa svojim novim ulogama. Međutim, nedavno je istakla da se suočava sa jednim izazovom – odvajanjem od svog sina kada je u pitanju njena mama, Verica.

"Od kada je Maria došao na svet, osećam se ispunjeno i srećno, ali moram priznati da imam neke nesuglasice sa svojom mamom Vericom," izjavila je Marija pred medijima. "Ona je zaljubljena u svog unuka, što je razumljivo, ali moramo razgovarati o granicama. Potrebno je da pronađemo balans između njenog prisustva i mog vremena sa Mariom - rekla je Marija pred predstavnicima medija.



Marija će zajedno sa Reljom Popovićem održati nastup, gde će potpuno zameniti uloge. Tako da ćemo popularnu pevačicu videti u ulozi repera, dok će Relja izvoditi Marijine balade.

- Ovo je moj prvi veliki koncert u Kragujevcu nakon 20 godina, ne znam šta će biti posebno, ali želim da verujem kada budem videla ljude u rodnom gradu da će se desiti posebna emocija. Želim da kažem da su svi đaci, četvrte godine Gimnazije dobili karte na poklon od mene. Verica neće zapevati sa mnom, ona je u penziji, nema potrebe. Njen život je dobio novi smisao. Muzika joj ne fali, naša kuća peva 24 sata - rekla je Marija.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>