Region

Svet

Milan Djurdjević iz Nevernih beba o smrti Tonija Montana: Nije mu bilo spasa

Toni Montano, poznati muzičar, pronađen mrtav u svom domu, što je izazvalo šok i nevericu kod njegovih prijatelja i kolega.

Milan Djurdjević iz Nevernih beba o smrti Tonija Montana: Nije mu bilo spasa Foto: Printscreen Youtube/Belgrade Beer Fest



Muzičar Velibor Miljković, poznat pod umetničkim imenom Toni Montano, pronađen je mrtav u svom domu, što je potreslo javnost i izazvalo duboku tugu među njegovim prijateljima, kolegama i obožavaocima.

Dr Nele Karajlić, jedan od njegovih dugogodišnjih prijatelja, izrazio je duboko žaljenje zbog gubitka Tonija. "Naše drugarstvo, kao i svako koje toliko traje, imalo je rupe u komunikaciji, ali svaki put kad se čujemo i vidimo nama nije izgledalo kao da nismo bili u kontaktu," rekao je Nele za Kurir, ističući posebnu povezanost sa pokojnim prijateljem.

Milan Đurđević, frontmen grupe Neverne Bebe, takođe je bio potresen zbog smrti prijatelja. Otkrio je detalj koji javnost nije znala:

"Jako mi je žao zbog smrti kolege, znao sam da je bolestan. Čak smo mu nedavno u našoj matičnoj organizaciji 'Sokoj' dodelili pomoć za lečenje, ali očigledno nije bilo spasa," izjavio je Đurđević, dodajući da je Toni bio specifičan i poseban po mnogim karakteristikama te da je ostavio za sobom velike pesme, prenosi Kurir.

Podsetimo, sestra od strica Tonija Montana, Snežana Miljković, pozvala je policiju jer se muzičar nije javljao na telefon i nije otvarao vrata. Nakon što je angažovan bravar koji je otvorio stan, muzičar je pronađen mrtav u fotelji. Uviđajna ekipa je konstatovala smrt i zaključila da nema tragova nasilne smrti. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>