Elita 7

Parovi

Marija Kulić veruje da je Miljana pod uticajem crne magije: Traži pomoć kod hodže!

Marija Kulić sumnja da se njena ćerka Miljana čudno ponaša zbog crne magije i planira da je vodi kod hodže kako bi našla rešenje.

Marija Kulić veruje da je Miljana pod uticajem crne magije: Traži pomoć kod hodže! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV2



Marija Kulić veruje da se njena ćerka Miljana ponaša neobično zbog crne magije. Ona tvrdi da Miljana namerno sedi pored drugih muškaraca da bi izazvala reakciju od svog bivšeg dečka Zole, ali se ponaša kao dete. Marija kaže da je Miljana nesrećna i nezadovoljna, iako je svesna da je Zola ne voli.

Miljana se savetuje sa psihijatrom, ali to nije pomoglo. Marija je razgovarala sa ženama koje su joj savetovale da odvede Miljanu kod hodže ili dečka kod Pančeva koji može pomoći. Miljanina majka je spremna da pokuša sve kako bi pomogla svojoj ćerki, jer medicina nije donela rešenje.




Foto: Printscreen Youtube/Hype TV2



Marija o Zoli misli sve najgore, veruje da on samo želi da kupi mir i izbegne Miljaninu agresivnu stranu. Žao joj je što je Miljana nesrećna u ljubavi i što toliko pati zbog Zole. Smatra da njena ćerka zaslužuje nekoga ko će je poštovati i voleti.


"Došao je čisto da izgubi vreme. S Miljanom kupuje mir, da je ne bi teralo na onu njenu lošu, agresivnu stranu. Čeka da se završi ova sezona, samo nešto odlaže... Svakom bi smetalo takvo Miljanino ponašanje, ne samo njeno, već bilo koje žene, da tako nešto uradi, ali mu ona kaže:" To sam namerno uradila da vidim kako ćeš da reaguješ". Ona kroz njene postupke hoće da vidi da li je njemu stalo, kao da se ne znaju šest godina. Žao mi je što se muči, što ga voli, što je nesrećna u ljubavi, a njoj to mnogo znači. Voli da ima nekog pored sebe, ima mnogo dobru dušu i zaslužuje nekog ko će da je poštuje. Jednostavno, žao mi je." - kaže Marija Kulić za Pink.




Marija Kulić se hitno oglasila nakon što je Zola ponovo ušao u rijaliti i izazvao haos sa Miljanom. Ona mu je poslala jasnu poruku, verujući da on samo gubi vreme sa Miljanom.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>