Region

Svet

Ceca Ražnatović donirala za lečenje malog Despota Šipića!

Svetlana Ceca Ražnatović donirala je 1.700 evra za lečenje malog Despota Šipića, pozivajući sve ljude dobre volje da se pridruže akciji i pomognu u prikupljanju potrebnih sredstava.

Ceca Ražnatović donirala za lečenje malog Despota Šipića! Foto: Printscreen Instagram/marinaaaa.92





Nakon koncerta u Mladenovcu, Ceca Ražnatović je snimila video u kojem apeluje na sve ljude dobre volje da uplate pomoć. Video je objavila i Despotova majka, koja nije mogla da sakrije sreću i emocije što je imala priliku da upozna Ražnatovićku. U opisu videa, majka je otkrila koliko je Ceca uplatila, tačnije iznos koji je nedostajao za terapije.

"Kažu da Bog uvek otvori put ka sreći. Moja najveća želja je da Despot bude bolje. Takođe sam želela da upoznam Cecu... Uspela sam zahvaljujući mojoj prijateljici Dadi, koja je omogućila naš susret. Bilo je to veoma emotivno i tresla sam se kao prut. Ceca je pitala koliko novca nedostaje za desetu terapiju i rekla: 'Uplatiću vam 1.700 evra.' Znate, novac nema vrednost, ali za mene je ovo ogromno. Mnogi će reći da je to sitnica za nju, ali za mene je kao kuća. Puno ti hvala, Ceco, za sve - za 1.700 evra, za suze radosnice, za zagrljaj," napisala je Despotova majka.

Despot je rođen prevremeno 29. aprila 2017. godine u Beogradu. Na porođaju je otkriveno da mu je pupčanik bio obmotan oko vrata tri puta, zbog čega je porođaj završen hitnim carskim rezom.

Po izlasku iz bolnice, Despot se normalno razvijao. Prve reči je izgovorio sa 13 meseci, a prohodao sa 18 meseci. Međutim, roditelji su primetili kašnjenje u razvoju. Nakon dve godine, Despot je dobio dijagnoze R47.0 Dysphasia et aphasia (otežan govor) i R62.8 Insufficientia evolutionis physiologicae alia (usporen fiziološki razvoj).

Sredstva su mu potrebna za lečenje, specijalističke preglede, stomatološke intervencije, tretmane matičnim ćelijama, logopedske i defektološke tretmane, delfino i hidro terapije, senzornu i taktilnu stimulaciju, hiperbaričnu komoru, Tomatis metode, laboratorijske analize, kao i za putne troškove i smeštaj.

Naše malo, njemu znači mnogo!

Pošaljite SMS sa brojem 1114 na 3030.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>