Ostalo

Sme�no

Novak Djoković: Pripreme za Rolan Garos na ATP turniru u Ženevi!

Najbolji teniser svih vremena, Novak Djoković, iznenađuje svojim korakom pred nadolazeći Rolan Garos. Odlučio je da svoju formu dotera na ATP turniru u Ženevi kako bi bio u vrhunskoj kondiciji za drugi grend slem sezone. 

Novak Djoković: Pripreme za Rolan Garos na ATP turniru u Ženevi! Foto: Printscreen Youtube/Naomi Osaka x Hana Kuma





Iako beleži nešto slabije rezultate ove godine, njegovi najveći rivali i dalje ga poštuju.

Španski novinar Huan Valaure naglašava važnost Đokovićeve pripremljenosti za Rolan Garos, nakon što je vešto primenio strategiju kojom je ubedio protivnike da nije među favoritima. Izražava sumnju u ozbiljnost njegovih povreda, sugerirajući da su možda deo taktike za obmanjivanje protivnika, ističući Đokovićevu veštinu u takvim manevrima.

Iako se suočava sa manjom formom i manjim brojem mečeva na šljaci, Novak Đoković je treći put u karijeri odabrao da se pripremi za grend slem na ATP turniru.





Foto: Printscreen Youtube/Reuters


Ako u Ženevi pokaže svoj vrhunski tenis, Đoković bi mogao postati ozbiljan konkurent na Rolan Garosu i kandidat za osvajanje još jednog grend slema. Učešće na ovom turniru pruža mu priliku da se pripremi i pokaže svoje najbolje izdanje pre početka prestižnog takmičenja.

I pored izazova ove sezone, Novak Đoković ostaje teniser koji može iznenaditi i boriti se za najviše pozicije na svetskoj teniskoj sceni. Svi ljubitelji tenisa s nestrpljenjem iščekuju njegovo učešće na predstojećem Rolan Garosu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novosti

Povezane vesti:


>