Region

Svet

Evrovizija 2024: Zdravko Čolić prvi pružio podršku Teya Dori! (FOTO)

Večeras, 7. maja od 21h u Malemu se održava prvo polufinalno veče Evrovozije 2024, a naša predstavnica Teya Dora, nastupiće pod rednim brojem 2 sa pesmom "Ramonda".

Evrovizija 2024: Zdravko Čolić prvi pružio podršku Teya Dori! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV/RTS



S obzirom da iz naše zemlje glasanje nije dozvoljeno za našeg predstavnika, za Teya Doru se može glasati iz susednih zemalja. Podršku mladoj pevačici među prvima je uputio legendarni Zdravko Čolić, koji je pozvao sve svoje prijatelje iz inostranstva da glasaju za nju.

- Pozivam sve svoje prijatelje iz inostranstva da sutra, 7. maja, podrže mladu predstavnicu Srbije u prvoj polufinalnoj večeri na "Evroviziji", ona nastupa pod brojem 2! Sretno, Teya Dora! - naveo je čuveni Čola.

U prvoj polufinalnoj večeri koje je na programu 7. maja od 21h na kanalu RTS-a, učestvuje 15 zemalja. Pored Srbije i Teya Dore koja će sa pesmom "Ramonda" nastupiti pod rednim brojem dva, takmiče se zemlje: Ukrajine, Hrvatske, Australija, Poljske, Kipra, Irske, Litvanije, Slovenije, Islanda, Finske, Moldavije, Azerbejdžana, Portugalije i Luksemburga. 


Foto: Instagram printscreen/zdravkocolic

Prošle godine je uvedeno pravilo da u polufinalnim večerima, isključivo glasa publika, a deset zemalja sa najvećim brojem glasova obezbediće prolazak direktno u finale Evrovizije 2024. Stanovnici zemalja koji ne učestvuju na Evroviziji, moći će da glasaju preko evrovozijske aplikacije.

Voditelji ove manifestacije biće holivudska i švedska glumica Malin Okerman i Petra Mede, švedska glumica i komičarka.

Slične vestii: ​Zorana Pavić otvoreno o životnim problemima: Upala sam u dugove zbog kojih sam se razbolela!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>