Region

Svet

Vesna Radomirović - Versaće šokirala svojom pričom o poznatima!

Vesna Radomirović, poznata kao Vesna Versaće šokirala je svojom pričom o poznatima u jednoj emisiji. Prokomentarisala je Lepu Brenu i Aleksandru Prijović, Jelenu Karleušu i Duška Tošića, osvrnula se na brak i razvod Dragane Mirković, kao i Harisa Džinovića ali nije propustila priliku ni da kaže nešto o rijalitiju...

Vesna Radomirović - Versaće šokirala svojom pričom o poznatima! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće, već dve decenije je u ulozi proročice. Ona je poznata po mnogim predviđanjima koja su se ostvarila. Takođe, Vesna je poznata po tome što je proricala Zoranu Marjanoviću, koji je bio optužen za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, koristeći karte.


Gostujući u jednoj emisiji na Hype tv, Vesna Radomirović je prokomentarisala Filipa Cara i Aleks Nikolić i po njoj, Aleks je ta koja ne može živeti ni sa kim:

"Ona je bila zaštićena kao bela mečka u rijalitiju, nikad mi nije legla. Ja sam rekla - bela mečka će pobediti. Ne može da ona ostati ni sa kim, lepo je što je rodila to dete. Car je jedan onako, da ne kažem propalitet. Ima neku harizmu..."




Šta će biti sa Dalilom:

"Ona je nepredvidljiva. Ona nikada neće biti nešto posebno srećna u ljubavi, željna je muške ljubavi. Ona očekuje da muškarac bude stalno uz nju. Neće ostati sa ovim momkom sa kojim je sada. Nemam ja loše mišljenje o njoj."- priča Vesna Versaće i onda nastavlja o tome kako je Dalila ipak nešto stekla sebi.



O Anđeli Đuričić kaže da je kopirala Lunu Đogani, a o njenoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem tvrdi da nema budućnosti. On mora sebe da pobedi, smatra Vesna.

Nenad Aleksić Ša je pukao, on je jako emotivan i ta njegova emocija ide u opsesiju, on se brzo zaljubi, on stvarno voli ali je težak. Mona ga uopšte ne voli, kod nje je sve sračunato, sigurna je Vesna Radomirović.


Pućiće i veza Maje Marinković i Stanislava Krofaka, a sve ih je provalila Kačavenda, smatra Vesna Versaće.


"Aneli se zaljubila u Janjuša, pateći za svojim mužem, a Janjuš laže." - priča Vesna pa prognozira ko će biti pobednik.

Najviše šanse ona daje Stanislavu Krofaku.




Foto: Printscreen Youtube/Hype TV​


Voditelj je rešio da Vesnu malo vrati u prošlost pa je podsetio na sukob sa Darom Bubamarom:


"Ma to su malo novinari bezveze… nije to tako bilo. Pozdravljam Daru."



Kuća Svetlane Cece Ražnatović je ukleta:


"Ne kažem ja...videli ste da se dešava raspad jedne porodice, pa žena ni kriva ni dužna bila u zatvoru... Kuća je negativna i neka je Veljko otišao van."



Na temu razvoda, Vesna je kako voditelj kaže već predvidela razvod Harisa Džinovića i Meline:


"Čovek se oženi ženom koja može unuka da mu bude. Ona se osigura sa decom i očekuje da bude udovica... sad joj ne odgovara stariji čove. Ona ima muškarca i to je njeno legitimno pravo." - priča Vesna pa komentariše, razvod Dragane Mirković i Tonija Bjelića:


"Pričalo se da Dragana ima muškarca, ja to stvarno nisam videla. Ona je njegova najveća ljubav ali tu ima mnogo vračanja. Poznata pevačica je navračala Dragani Mirković i Toniju i onda se Toni okrenuo drugim ženama." - tvrdi Vesna Radomirović, i nastavlja sa pričom ali o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Jelena joj se dopada jer govori sve otvoreno i Vesna je sigurna da je Karleuša najveća ljubav Duška Tošića. Po njenim rečima, u ovom braku bilo bi sve u redu da je pevačica rodila muško dete.


Još jedna tema koju je Vesna Radomirović sama želela da prokomentariše je odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović:


"Moram da kažem da uvek osećam veliku netrpeljivost između njih dve. Brak Filipa i Prije uvek će biti pod znakom pitanja. Prijovićka treba da obrati pažnju zbog jedne osobe koja direktno njoj radi." - završila je Vesna Radomirović svoje gostovanje, a detaljno pogledajte u video snimku:



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>